Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yaczes
Opublikowano

OK chuopcy, to juz jutro!

Jesli ktos nie moze sie pojawic (zaczynamy od 11) to niech da znac teraz, aby mogl wbic sie ktos inny.

pzdr

Gość yaczes
Opublikowano

Wezcie pady!!!!!!

Najmilej widziane sa bezprzewodowe od Xboxa 360.

Wezcie kable microusb.

Opublikowano

(pipi)a od 11:00? Nie wiem czy sie wyrobie. Najwczesniej moge być koło 12.

I skoro to juz jutro to rozumiem ze zabieram pada albo dwa x360. Chce wziac tez jakas flaszke, ale ja jestem zwolennikiem powolnego sączenia rudej przy najwyzszej jakosci PC-towej rozgrywce, dlatego mam pytanie czy ktos ma jakas awersje do tego typu trunków? Nie chcialbym zeby wyszlo tak ze przynosze a nikt nie rusza bo nie lubia, wiec pytam z góry :reggie:

Gość yaczes
Opublikowano

ok, to badz kolo 12

Bierz co chcesz przyjacielu.

Wez ile padow mozesz.

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja kupiłem litra vermuthu i Pepsi bez cukru :reggie: nie zamierzam się w upał urobić alkoholem

Gość Orzeszek
Opublikowano

znajdzie sie ktos do poczęstowania, po litrze bym umarł.

Opublikowano

Dobra taka informacja. Z racji tego ze bede mial niedlugo syna przywioze ze soba okolo 20 piwek zebyscie wypili jego zdrowie :pawel:

Wiec jak ktos nie chce to nie musi specjalnie sobie isc kupowac bo minimum 2 na start dla kazdego sie znajdzie od firmy.

Gość yaczes
Opublikowano

Chuopcy :banderas:

Byl kozacki update do samurai gunna - nowe tryby, postacie, plansze, zmieniony gameplay (na plus) :banderas:

Opublikowano (edytowane)

czezky serio ogarnij jakoś mikrofon, bo odpaliłem stream jak graliscie w jakas bijatyke i tylko pierdzenie słyszałem i dzwiek z gry

Edytowane przez Shen
  • Plusik 1
Opublikowano

Bez lepszego sprzetu musicie sie chyba zdecydowac co lepiej zebysmy slyszeli, was czy gre, bo faktycznie az malzowina peka jak sie wchodzi w sluchawkach na ten stream