Opublikowano 16 lipca 20159 l Spoko, szanuje to, tez bym tak polatal z karabinem, ale juz silownia i bieganie mi za duzo czasu zabiera. Bedziesz z doskoku i jako warszawiak - z pierwszenstwem. Postaramy sie z Velisuem tak ustawiac grania, zebys w miare regularnie mogl byc (np co 3 raz).
Opublikowano 16 lipca 20159 l No to Soul sie okreslil i mamy komplet Ale (pipi) BEDZIE MESKIE GRANIE :daddy: Edytowane 16 lipca 20159 l przez Velius
Opublikowano 16 lipca 20159 l Czy moge przyjeżdżać na 14? Byłbym w pracy od 10-12 a potem ojciec mi by posiedział. Bo nie dam rady być na 12, musiałbym o 10 wyjezdzac czyliw sobote wogóle olac prace a tak nie moge a jednak zalezy mi na graniu
Opublikowano 16 lipca 20159 l ja mam pytanie w nawiązaniu do turnieju - czy specjalnie jest planowany pod koniec kiedy już wszyscy są pijani? XD
Opublikowano 16 lipca 20159 l No to ok, tak moze byc do 12 siedze w pracy i potem w busa i koło 14 jestem na graniu. Dzięki
Opublikowano 16 lipca 20159 l Tak sobie mysle..... Moze wam (pipi)a adres dam i wymienimy sie numerami? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 16 lipca 20159 l Znajdziemy cie ja mam pytanie w nawiązaniu do turnieju - czy specjalnie jest planowany pod koniec kiedy już wszyscy są pijani? XD Najpierw to ustalmy zasady, zapraszam do odpowiedniego topicu.
Opublikowano 16 lipca 20159 l proponuje tez na trzeźwo oganąć catering by potem znowu na promilach nie będe szukał pizzeri w kompie albo promo 4 w cenie 8 xd Edytowane 16 lipca 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 lipca 20159 l ja do dziś nie wiem o co chodziło - czy serio zapłaciliśmy po 40zł za pizze? jeśli tak to myśle że można by poszukać tańszej pizzeri xd zarazem wiemy że raczej nie ma co kupować 8 pizz skoro nie zjedliśmy w całości 4rech. ale można poszukać lepszą cene za 4 pizze osobiście lubie dominos (nie mylić z dominium) która była chyba na drugim spotkaniu (wtedy co daliście mi znać dopiero po 16tej i przyszedłem akurat na pizze) dodam że efest kebab obok yaczesa jest naprawde fajny, mimo że ukyo marudził, ale on pewnie za granicą ma inny poziom żarcia
Opublikowano 17 lipca 20159 l Velius daj numer i adres na PW proponuje tez na trzeźwo oganąć catering by potem znowu na promilach nie będe szukał pizzeri w kompie albo promo 4 w cenie 8 xd Bardzo dobry pomysł bardzo
Opublikowano 17 lipca 20159 l Tylko cos tanszego w ostrołęce tyle sie nie zarabia zeby za pół pizzy 20zł płacić.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Ja czasami dostaje kody promocyjne od Dominos. Jak macie cos ala "kup 1 pizze druga gratis" to szukajcie, zbierajcie i dawajcie z tym do mnie. W ogole jak macie jakis znizki to bierzcie bo przez tyle godzin na 4 pizzach nie wyzyjemy. Sushi bym se zjadl ale drogie.
Opublikowano 17 lipca 20159 l ja odrazu sie zgłaszam na pizza pod-ludzia. nie wiem czy sushi to dobra podkładka pod alkohol ;p