Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sushi jest dla snobów, ja snobem nie jestem :daddy:  więc tylko pizzucha.

Opublikowano

nie ma czasu na knajpy, panie kolego, tu się na pc master race gra.

Opublikowano

hej Vellius zbliża sie powoli data spotkania, może wysłał byś osobom z listy adres na PM żebyśmy mogli sie mentalnie przygotowac na wypad na drugi koniec warszwawy?;)

Opublikowano

To nie jest drugi koniec Warszawy. Jutro lub srode poprosze wszystkich o 100% potwierdzenie obecnosci bo musze specjalnie duzo kilometrow zrobic zeby na sobote byc i wyedy te rozdam dane :reggie:

Opublikowano (edytowane)

ja mieszkam na kabatach, więc to dla mnie kompletnie drugi koniec ;)

no jak by co to ja już potwierdzam chęć i obecność, już powiedziałem ziomkom że w sobote odpadam z ASG (chociaz akurat sie tak złożyło że pare innych osób też odpada więc ogolnie pewnie olejemy sprawe strzlania w najbliższy weekend)

co do "dużo kilometrów" to dzięki za poświęcenie w słusznej sprawie ;)

myśle że nawet jak sie nie zbierze 8 osób to i tak warto, raz u Czezkiego byliśmy w 4 osoby i też było za(pipi)iście bo wszyscy mogli grać w większość gier jednocześnie, gdy na 8 graczy tylko niektóre gry są

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Ostateczna lista osób ?

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Wstepnie jest chociaz wynikly komplikacje nad ktorymi pracuje.

Mialem pierwsza faze rozmowy rekrutacyjnej i podobno dostalem sie do drugiej ale...ma byc w ten weekend i trwac 10 godzin. Narazie wyslalem maila ze nie za bardzo moge w ta sobote i czekam na odpowiedz czy mozliwa jest zmiana terminu.

Gość Orzeszek
Opublikowano

10 godzin rekrutacji? co to za praca? startujesz na prezydenta? XD

A6nmz.jpg