Opublikowano 17 lipca 20159 l dominos pizza......nie taniej wyjdzie wbić do jakiejś knajpy, zayebać resztki z talerzy i zmiksować w blenderze ?
Opublikowano 18 lipca 20159 l kanabis biedaku do rzucę za Ciebie. Mam nadzieje ze nie rzucasz słów na wiatr
Opublikowano 23 lipca 20159 l raven przypomnialem sobie ze wisze Ci za one minute hero, wiec oddam Ci na miejscu
Opublikowano 23 lipca 20159 l Tak naprawde to chcialem Ci wjazd na chate zrobic w celu wyegzekwowania zadluzenia, ale skoro po dobroci się da to OK
Opublikowano 27 lipca 20159 l hej Vellius zbliża sie powoli data spotkania, może wysłał byś osobom z listy adres na PM żebyśmy mogli sie mentalnie przygotowac na wypad na drugi koniec warszwawy?
Opublikowano 27 lipca 20159 l To nie jest drugi koniec Warszawy. Jutro lub srode poprosze wszystkich o 100% potwierdzenie obecnosci bo musze specjalnie duzo kilometrow zrobic zeby na sobote byc i wyedy te rozdam dane
Opublikowano 27 lipca 20159 l ja mieszkam na kabatach, więc to dla mnie kompletnie drugi koniec no jak by co to ja już potwierdzam chęć i obecność, już powiedziałem ziomkom że w sobote odpadam z ASG (chociaz akurat sie tak złożyło że pare innych osób też odpada więc ogolnie pewnie olejemy sprawe strzlania w najbliższy weekend) co do "dużo kilometrów" to dzięki za poświęcenie w słusznej sprawie myśle że nawet jak sie nie zbierze 8 osób to i tak warto, raz u Czezkiego byliśmy w 4 osoby i też było za(pipi)iście bo wszyscy mogli grać w większość gier jednocześnie, gdy na 8 graczy tylko niektóre gry są Edytowane 27 lipca 20159 l przez Yano
Opublikowano 28 lipca 20159 l Potwierdzam Jesli macie ps4 to pocwiczcie w towerfall.Boze, jakie to dobre Gra ma kurevsko trudnego calaka (zwlaszcza z dodatkiem), ale tez nie mozna sie oderwac.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Ej jest ten zlot u Veliusza czy nie ma bo im blizej soboty tym tutaj ciszej. Co to kur.wa ma byc ja sie pytam
Opublikowano 29 lipca 20159 l Wstepnie jest chociaz wynikly komplikacje nad ktorymi pracuje. Mialem pierwsza faze rozmowy rekrutacyjnej i podobno dostalem sie do drugiej ale...ma byc w ten weekend i trwac 10 godzin. Narazie wyslalem maila ze nie za bardzo moge w ta sobote i czekam na odpowiedz czy mozliwa jest zmiana terminu.