Opublikowano 8 października 20159 l ja już byłem prawie zdrowy ale przez ostatnie dwa dwni na(pipi)iania w MGO i krzyczenia na słuchawki 6 godzin mam tak zdarte gardło że masakra, ale mam nadzieje że do soboty mi sie polepszy, niezależnie od tego nie odwołuje swojej obecności, w najgorszym razie będe mniej gadał jesli nie bede miał głosu co do alkoholu to ok, ja i tak nie planowałem sie schlać (czy to piwem czy wódką), chciałem sobie wziąć pół butelki żeby na spokojnie wysączyć z sokiem jak pedał zamiast wlewać w siebie kilka litrów piwa ;p ale sie dostosuje :*
Opublikowano 8 października 20159 l To moze chociaz Martini ? Orzech mnie poczestowal ostatnio i mi smakowalo xd
Opublikowano 8 października 20159 l jest jeszcze męska wersja tego drinku, ale mi nie smakuje Edytowane 8 października 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 8 października 20159 l no zobaczymy, ale jesli sie na(pipi)iecie i bedziecie jezdzic krzeslami po podlodze to bedzie ostatnie czeskie granie ever
Opublikowano 8 października 20159 l ja tak jak mowiłem nie zamierzam chlać jak za pierwszym razem albo jak na 18stce. nie dość że zdrowie nie pozwala to znacznie lepiej sie gra jak sie trzyma pion
Opublikowano 8 października 20159 l Ja tez sie nie moge uchlać. Żona juz w 9 miesiacu ciazy, musze byc w pogotowiu. Pozatym nigdy nikomu nie demoluje mieszkania bo wiem co to za ból jak sie zaprosi ludzi do siebie i trafi sie jakis wariat Ale martini bym sie napił
Opublikowano 8 października 20159 l no zobaczymy, ale jesli sie na(pipi)iecie i bedziecie jezdzic krzeslami po podlodze to bedzie ostatnie czeskie granie ever Kupcie Czezkiemu filcowe podkładki pod krzesła, ewentualnie zrzuta na dywan.
Opublikowano 8 października 20159 l OK, trzeba uruchomic liste rezerwowa, kazub albo soban. soban nie żyje chuy mu w szyje czyli kazub czyli ja
Opublikowano 8 października 20159 l Te podkladki po godzinie odpadaja. mam cały zestaw takich podkładek to ci przyniosę bo i tak nie uzywam i leżą w szufladzie xD
Opublikowano 9 października 20159 l zastanawiam sie czy kompletnie nie zrezygnować z picia jutro i nie przyjechać samochodem bo jestem przeziębiony troche nadal i gardło mam z(pipi)ane i nie chce mi sie łazić po mrozie do której siedzimy jutro? do oporu czy do 20? bo wcześniej padała godzina 20 jako finał spotkania Edytowane 9 października 20159 l przez Yano