Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Featured Replies

Opublikowano

a o której zaczynamy btw?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 156,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Trochę podłubałem i oto oficjalny plakat drugiej edycji     I jak by ktoś chciał specjalna licencjonowana sygna dla bywalców Czezkych salonów  

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi:    

Opublikowano

11

Opublikowano

poloz sie dzisiaj wczesniej :mama:

Opublikowano

yano przyjedzie i wam zostawi bakterie smierci i umrzecie, potwierdzone info

Opublikowano

yano's disease

Opublikowano

Fox die!!!

Nie no ja juz raczej nie jestem chory tylko zdarłem gardło krzyczac do mikrofonu przez 6h ostatbie 3 dni w mgo

Opublikowano

Yano na co byłeś chory, musze wiedziec zeby żonie w 9 miesiacu nie przyniesc jakiegos gówna :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zwykle przeziebienie i to bylo 2 tygodnie temu. W poniedzialek bylem praktycznie zdrowy z lekkim kaszlemjako ppozostałość. Ale we wtorek zaczalem na(pipi)iac mgo i drzec sie do sluchawki i poprostu mam chrype

Opublikowano

Rozumiem. Tak słabe to MGO wzgledem gierek PC że trzeba było sie drzeć z rozpaczy :rayos:

Ok to spoko, dzieki.

Opublikowano

Ogladaliscie w ogole gameplay z tego MGO?

W co ci konsolarze musza grac xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W to co pececiarze beda mogli grac dopiero w styczniu xD

ale biedaki z tych konsolowcow. Dostali goty online 4 miechy wczesniej. Frajerzy xd

Opublikowano

Taka o strzelanka. Fajnie ze TPP, bo lubie takie, ale wydaje sie wolne. Moze obadam kiedys na PC ale ja ogolnie nie przepadam za seria MGS.

Opublikowano

Zalezy od trybu. Jest np tryb capture the flag w stylu skradanki gdzie jeden team prawie bez broni (tylko z usypiaczami) musi sie zakrasc i uciec z "flagą" do swojej bazy a obroncy musza ich znaleźć i zabic. On jest powolny i spokojny. Ale TDM na zmniejszonej wersji map na 16 graczy daje rozgrywke szybką i ostrą. Niczym metro w bf3.

W dodatku TDM ma fajny bajer ze nie wystarczy zabijac graczy by zeszły im tickety do zera. Mozna ich tez porywac zeby przejąć ich tickety i sobie je odnowic dla wlasnego teamu (kazde zabicie nabija ticket na zabijajacym wiec jak ktos zabije 10 osob ma na sobie 10 ticketow i jesli oda sie go porwac to mozna sobie te 10 ticketow przejąć i przechylić szale zwycięstwa) dzieki temu gra jest bardzo dynamiczna i moze sie zmienic w kazdej chwili. Nie raz bywa tak ze skuteczny przeciwnik ma wielka przewage bo dużo pozabijal i np oni maja 30 ticketow a my mamy 6 i czas sie zbliza do konca. Ale jak sie uda porwac tych skutecznych graczy i odebrac im tickety to mozna sie odbic od dna i wygrac runde.

naprawde cielawe rozwiązanie.

Oczywiscie porwanie jest znacznie trudniejsze niz zwykle zabicie bo trzeba najpierw ogluszyc albo uspic wroga (bron usypiajaca albo walka wręcz i wtedy przyczepic balon i wysłać w kosmos gościa. A inni przeciwnicy maja wtedy kilka sekund zeby zestrzelic ten balon i przerwac akcje.

Wszystko to (i znacznie wiecej) powoduje ze naprawde sie swietnie gra

Opublikowano

tl;dr

Yano, jak sie ma najlepsze szutery w kazdej kategorii (zrecznosciowe/taktyczne), to takie mgo z multi wcisnietym na sile, wzbudza tylko usmiech politowania.

TA GRA NIE MA MECHANIKI NA MULTI.

pozdrawiam

Opublikowano

nie bede w to gral i psul sobie odruchow w kanterze, to nie jest konsola, gdzie sobie latasz i zabijasz.

Opublikowano

Serio dejw porównujesz strzelanke fpp, która jest modyfikowana od 15 lat do dodatkowego trybu w mgsie? Na dodatek tpp na konsole?

Opublikowano

tak, uwsiadamiam yano, ze gra w chuyowa gre (chodzi o multi).

Opublikowano

to teraz CS jest wyznacznikiem za(pipi)istej strzelanki? XD

Opublikowano

eee, zawsze byl?

Yano, zaczynam sie o ciebie martwic.

Opublikowano

CS? To ktoś w to jeszcze gra? Pamiętam 1.6 ale to było gimnazjum i tego no na konsole po prostu nie było hajsu  :dunno:

Opublikowano

no gra, jakos tak 10 milionow graczy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

U mnie na razie pojawił się znak ? co do jutra, ale padziki mogę pożyczyć.