Opublikowano 11 października 20159 l Szkoda z enie mogłem tym razem byc, ja je.bie jaka cudowna zajawka. Myslalem ze juz nigdy nie poczuje sie jak miałem te 10 lat i sie chodziło z kumplami z osiedla na jakies plejaki czy pegazusy. W chu,j propsy za inicjatywe Czezki w czasach kiedy termin "żywy przeciwnik" uznaje sie tego po drugiej stronie światłowodu za oceanem spokojnym przehypowane nie ma balkonu
Opublikowano 11 października 20159 l Lepsze bez balkonu niż rozmawianie z żywym przeciwnikiem przez headset
Opublikowano 11 października 20159 l Co jak co, ale brak balkonu to dyskwalifikacja. Gdzie iść się zerzygać/popłakać/zwalić konia ? Obca łazienka to nie jest dobre miejsce na takie rzeczy.
Opublikowano 12 października 20159 l Pady, okulary przeciwsłoneczne, szczoteczka do zębów. Jeszcze tylko gram kokainy, żel do włosów i u jaczesa bedzie mozna z bezdomnego zrobic uczestnika warsaw shore kosztem zlotowiczow
Opublikowano 16 października 20159 l Cały czas siedzi mi w głowie życiowa rola Keanu Reeves'a. Chyba dziś dokończę ten goty film
Opublikowano 16 października 20159 l No film jest tak dobry ze trzeba go ogladac na raty, zeby dłużej sie nim rozkoszowac Btw, idziemy na te warsaw game costam?
Opublikowano 16 października 20159 l a kiedy to jest i gdzie ? bo ja nadal mam kaca po 18tce extreme xD ok już se wygooglowałem http://warsawgamesweek.pl/informacje-praktyczne/ dla mnie jeśli chodzi o merytoryczne atrakcje to jedynie obczajenie gogli VR od sony, ale pewnie kolejka będzie ogromna bo same gierki pooglądać to se moge w necie ;p no ale jesli mamy iść towarzysko to mozna pomyśleć Edytowane 16 października 20159 l przez Yano
Opublikowano 16 października 20159 l Możemy kupic bilet rodzinny. Ja zaklepuje role adoptowanego dziecka z Syrii!
Opublikowano 16 października 20159 l Z Touretem Dzien dobry jestem Paweł KUR.WA I CHU.J, przepraszam jestem chory JE.BAĆ KUR.WA mam ochote JE.BAĆ DZIWKI pograc w gry
Opublikowano 16 października 20159 l zaje,bista choroba. można cisnąć leszczy z lamusami się nie pieścić i mieć na to papiery. wiem że są skutki uboczne ale gdzie ich nie ma ? zawsze mam ochotę pocisnąć księża kiedy mówi mi szczęść boże (mimo że ja go olewam i nawet nic nie mówie), ale jestem za kulturalny. z turetem można więcej. znacie jakiegoś tureta ? jak ktoś poczuł się urażony bo ma tureta to w chuyu to mam hu,jasie zaj,ebany pjer,dolsie obs,rańcu ale co fajne to ekspo ? w sumie nieistotne bo my jesteśmy fajni. może znowu bede w telewizji Edytowane 16 października 20159 l przez Kazub
Opublikowano 16 października 20159 l Kazub łap to:https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_obcej_r%C4%99kimożesz napierdalać wszystkich po pysku, albo łapać za cyce i ujdzie na sucho
Opublikowano 16 października 20159 l TO NIE BYŁEM JA PANIE WŁADZĄ MACAJĄC TE SZESNACHE MOJĄ RĘKĄ STEROWAŁ ANDREAS! Rozumiem, jest pan wolny.
Opublikowano 16 października 20159 l zaje,bista choroba. można cisnąć leszczy z lamusami się nie pieścić i mieć na to papiery. wiem że są skutki uboczne ale gdzie ich nie ma ? zawsze mam ochotę pocisnąć księża kiedy mówi mi szczęść boże (mimo że ja go olewam i nawet nic nie mówie), ale jestem za kulturalny. z turetem można więcej. znacie jakiegoś tureta ? jak ktoś poczuł się urażony bo ma tureta to w chuyu to mam hu,jasie zaj,ebany pjer,dolsie obs,rańcu ale co fajne to ekspo ? w sumie nieistotne bo my jesteśmy fajni. może znowu bede w telewizji Ja znam https://www.youtube.com/watch?v=ZCq0HunRL-E
Opublikowano 16 października 20159 l Wiem ze nie wypada sie smiac z chorych. Ale kur.wa ile ja bym dał za takie cos na zywo. "No wycieram sie i zycie toczy sie dalej" xD Boze no okropny jestem