Opublikowano 19 października 20159 l też moge iść towarzysko kazub może byśmy zrobili jakąś akcje że jeśli będzie kolejka do gogli playstation VR to jakoś tam spacyfikujesz noobów żebyśmy mogli popróbować?
Opublikowano 19 października 20159 l Wezme żone ze soba to nas bez kolejki wpuszcza, bo przeciez cieżarna Edytowane 19 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 20 października 20159 l Jak żona nie bedzie rodzic to moge sie przejsc. one wredne są, zawsze rodzą wtedy jak nie trzeba. raz mi sie w robocie zachciało sr,ać w kiepskim momencie, to kolega zaproponował, że zaklei mi dupę papą. prawie się zgodziłem taka desperacja ty jano miałem te kartki z makdonalda.........ale zgubiłem. to nie wiem co będziemy jeść dostęp do gogli to nie problem, tylko zapleć warkocze z kulkami gejszy na brodzie koniecznie. złapie cie za nie jak king w tekkenie (giant swing) i rozkręcę epicko. to ich rozyebie jak gnój po polu niedobitków wykończy darek swoim kung fu Edytowane 20 października 20159 l przez Kazub
Opublikowano 20 października 20159 l WGW - Wiara Gwarancją Wygranej. Sztos płyta - polecam Lolek Wojtyła.
Opublikowano 21 października 20159 l ja jestem pod znakiem zapytania, troche roboty mam w tym tygodniu, piątek odpada, sobota ewentualnie po 12stej jak sie wyrobie
Opublikowano 21 października 20159 l 10 osób raczej się nie zbierze, więc grupowy nie wypali. Bilety ogarniemy na miejscu. Gdzie i o której się ustawiamy? Orzeszek, zepnij anus i nadgoń z robotą tak żebyś był w sobotę.
Opublikowano 22 października 20159 l O ktorej sie chcecie umowic? Gdyby sie dalo niezbyt wczesnie to by bylo milo Ps planujemy jakies napoje rozrywkowe czy jak nerdy idziemy ogladac gierki na trzeźwo? Edytowane 22 października 20159 l przez Yano
Opublikowano 22 października 20159 l moze się ustawimy gdzieś w jednym miejscu i dopiero uderzymy na te targi?
Opublikowano 22 października 20159 l jest to jakiś plan, proponował bym metro któreś targi oczywiście jak zwykle na jakimś wypizdowie ;p
Opublikowano 22 października 20159 l Nic nas to nie obchodzi, zrobisz rundke do Centrum i spowrotem xDDDDD
Opublikowano 22 października 20159 l ? przecież to obok mnie za dworcem zachodnim no właśnie mówie przecież xD
Opublikowano 22 października 20159 l najpierw zobacze jak sie z produkcją wyrobie, na sobote mam deadline a w lesie jestem na tę chwile
Opublikowano 22 października 20159 l Pewno kremówczan wapnia na jesienne Grand Prix w Castel Gandolfo