Opublikowano 23 października 20159 l a ile osób będzie miało po drodze na targi metro centrum? (czyli w sumie kto jedzie metrem?) bo część osób mogła by sie już umowić właśnie w centrum skoro i tak mamy po drodze wazniejsze pytanie - o której chcecie tam iść? od rana? czy po południu?
Opublikowano 23 października 20159 l no dobra to możemy sie styknąć siusiakami w centum ale o której godzinie wy tam chcecie iść? bo jeśli przed 12 to ja to chyba yebie z grubej rury, zrywać sie tak rano w sobote z powodu gierek? miejcie godność człowieka! Edytowane 23 października 20159 l przez Yano
Opublikowano 23 października 20159 l Ja bede na 50%. Zona czuje dziwne ruchy w brzuchu a mamy termin na 1 listopada wiec to tuz tuz
Opublikowano 23 października 20159 l Mama mnie mówiła, że na ból brzucha to bąka dobrze puścić albo zrobić kupe.
Opublikowano 24 października 20159 l Mniej licznie niż na Czezkich Eventach, ale targi zaliczone. Do fotografowania było sporo, ale skupiliśmy się na ogrywaniu standów. Był GOTY pokaz gameplayu Uncharted 4, rozmawialiśmy z europejskim szefem Niny, była Lara, która przykładając giwery do głów januszy wywoływała im instant bonery. Wypad udany. Świnia z Minecrafta miała większe wzięcie do zdjęć niż Master Chief z Halo Kazub, nie odpuścił Mad Maxa: Apropo, fura do Mad Maxa, była przerobiona z kombiaka pierwszego MONDEO xD Microsoft odwracał uwagę od jakości tekstur w Forzy, kozackim lambo. Kinga z Play Station niestety nie dała się powąchać. Na pocieszenie zostały wersje kolorystyczne PS4 do obadania na żywo. Anniversarki, niestety zabrakło. Dodtakowo, było VR - nie sposób się było dopchać, a w strefie Ninteno jako w jedynej stacjonowało non stop dwoje ratowników medyczych (WTF) Edytowane 24 października 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 24 października 20159 l Do VR była kolejka koczujących na siedząco ludzi, i mimo że dawali każdemu po 5 min to 2 dostępne stanowiska były już obsadzone do końca dnia
Opublikowano 6 listopada 20159 l robimy czezka wigilie? Kiedy robimy? Po co robimy? Czy bedziemy dla siebie mili? Czy wybaczymy grzechy blizniemu swemu?
Opublikowano 6 listopada 20159 l przeciez to nie bedzie doslownie w wigilie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD CO TEN YANO TO JA NAWET NIE
Opublikowano 6 listopada 20159 l Proponuje sierpien. Moglibysmy połaczyc wigilie z moimi urodzinami. Dwie pieczeni na jednym ogniu A mi sie podoba postawa yano. Je.bac tate, je.bac mame, je.bac całą rodzine i swietego mikołaja. Tylko koledzy z forumka i komputer Dawida.
Opublikowano 6 listopada 20159 l przeciez yano w wigilie tylko by siedział wkur,wiony przy stole i gadał, że religia jest głupia i bóg nie istnieje to dla niego normalna opcja a nuż babcia się nie zadławi uszkami