Opublikowano 2 stycznia 20169 l No hej. Kto by sie pisal na 9go? Doszlo WII U, ile macie padow/wiilotow? Mozna by w smasha na 8 ponapyerdalac.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Ładnie wycelowałeś, mój jedyny wolny weekend w styczniu. Oczywiście jestem chętny.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Wstepnie bede jesli nie bedzie problemow z malym, mam 4 wiiloty i swojego pada.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l mam wolny weekend ale wypada mi rocznica xd bede musial ja przelozyc na inny dzien
Opublikowano 3 stycznia 20169 l , wprowadzam tez zakaz picia ciezkiego alko, mam nauczke po ostatnim mini graniu z yano Beer only. Nayebanym tez nie mozna przyjsc, kumasz yanek? Wstepnie od g. 12 do 20.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l , wprowadzam tez zakaz picia ciezkiego alko, mam nauczke po ostatnim mini graniu z yano Beer only. Nayebanym tez nie mozna przyjsc, kumasz yanek? Wstepnie od g. 12 do 20. Też wymyśliłeś, a ja chciałem z weselną wódą wjazd zrobić.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l xD Uwielbiam Czezkiego, Jaczes jak cos w lato moge stac na bramce z alkomatem i wpuszczac tylko w długich spodniach.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Yano nie przeszedłby nawet połowy ... na trzeźwo Edytowane 4 stycznia 20169 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 5 stycznia 20169 l , wprowadzam tez zakaz picia ciezkiego alko, mam nauczke po ostatnim mini graniu z yano Beer only. Nayebanym tez nie mozna przyjsc, kumasz yanek? Wstepnie od g. 12 do 20. no to chyba mnie nie będzie xD nie no żartuje, rzeczywiście ostatnio przesadziłem, za co sory, ale miałem słaby okres w grudniu normalnie też wole gierkowanie z mniejszą ilością alkoholu bo można bardziej pograć poprostu jeśli nie masz mnie dosyć po ostatnim to bym sie pisał jesli mozna
Opublikowano 5 stycznia 20169 l nie no żartuje, rzeczywiście ostatnio przesadziłem, ale miałem okres normalnie też wole gierkowanie jeśli nie masz mnie dosyć po ostatnim to bym sie pisał pewnie miało być tak Edytowane 5 stycznia 20169 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Bezprzewodowy do 360tki i DS3 Mam też wirelles adapter do PC to moge wziąć
Opublikowano 6 stycznia 20169 l jestes, dalem ci pieszczotliwa xwe - geyus qvstra jakie masz pady? O zesz Ty fujaro jedna