Opublikowano 20 lutego 20169 l (pipi)stra jaki psychofan czeskiego grania Edytowane 20 lutego 20169 l przez Kazub
Opublikowano 21 lutego 20169 l Czezki i tak nie odpisze bo ma bana. Czytaj newsy z życia forumowych gwiazd troche
Opublikowano 8 marca 20169 l OK chuuuuoopaky, wreszcie dam rade. Ostateczny termin: 19 marca. Po ostatniej akcji z rozyebanymi padami kazdy MUSI miec swoj kontroler od xb360/xb1 (duale odpadaja ze wzgledu na problemy z brakiem komaptybilnosci + granie na kablu). ALE BEDZIE GRANE! Kupilem przez ten czas zayebiutkie local multi giercunie, w tym jedna obsluguje 16 playerow w localu edit: wstepnie potwierdzone 1. czezky 2. tata orzechowy 3. darek 4. pawlik 5. soban 6. kanabis 7. qvstra 8. teddy 9. mozi jest 9 osob bo pewnie ktos odpadnie jak zwykle Edytowane 8 marca 20169 l przez Dave Czezky
Opublikowano 8 marca 20169 l Jakby co to mam 2 x pad od x360 wireless (+wireless adapter do pc) i 2 x od x1. Gdyby ktoś nie miał to mogę zabrać.
Opublikowano 9 marca 20169 l qvstra powtarzaj bardzo szybko: reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu reksiu
Opublikowano 9 marca 20169 l reksio0102 bedziesz?Bede z moim uposledzonym nekalim Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 marca 20169 l Hehe na pc jest jedyna grywalna niedropujaca wersja. Abstrahujac od tego jakim ogolnie chuyem jest ta gra, to oni mowia o turnieju a nie o czeskim graniu.
Opublikowano 10 marca 20169 l Sam nie pije ale ze wiadomo ze mam gest to mam zamiar flache wziąć. Moge czy są jakies Yanozakazy tera u ciebie Dawid? Ze tylko piwo albo limonczello?
Opublikowano 10 marca 20169 l jak tym razem nie ma yano to bedzie vodka. Zreszta i tak prawie zawsze byla xd