Opublikowano 15 lipca 20168 l teraz, ale musze sie nagrac w overwatcha i stein's gate i dragon's crown xd to dawaj za tydzien
Opublikowano 18 lipca 20168 l Panowie w te sobote jest impreza u Dawida , bedziemy współżyc z jego komputerem, bedzie duzo alkoholu (jak se kupicie), obiat w mariocie , przygotujcie dolary na napiwki. Ostrołeka oficjalnym patronatem, to nie moze sie nie udac
Opublikowano 19 lipca 20168 l Próbowałem Czezky, ponoc w gorzowie wielkopolskim ktos ma wiekszy telewizor i lepszy komputer. W LIZINGU!
Opublikowano 19 lipca 20168 l no ja raczej moge przyjść, nie mam wielkich planów oprócz grania w monstera
Opublikowano 22 lipca 20168 l to co w końcu z jutrem ? robimy zadyme czy przekładamy znowu? nie wiem czy ustawiać budzik czy spać do oporu
Opublikowano 28 lipca 20168 l Ja nie moge wyprawiam urodziny. Chyba ze bedziecie mieli dla mnie prezenty
Opublikowano 30 lipca 20168 l teraz, w sensie za tydzien xd 1 czezky 2 darek 3 orzech 4 kanabinol 5 ziomek czezkiego 1 aka yodzio
Opublikowano 30 lipca 20168 l 6 sierpnia? ale 6 sierpnia którego roku? tyle było przekładania że wole sie upewnić xD ogolnie to sie pisze
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l 1 czezky 2 darek 3 orzech 4 kanabinol 5 ziomek czezkiego 1 aka yodzio 6 yano 7 ziomek czezkiego pawlik 8. soban
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Czy wszystkie dziewczyny potwierdzaja? Sobota, g. 11.00 yano, masz sie nie spoznic, bo dostaniesz wilczy bilet.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Zawsze tak gadasz a o 20 to mnie wypuscic nie chcecie naje.bani i mowicie ze moge nocowac.