Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Mam nadzieje ze oprocz mnie ktos potwierdzil przyjazd, nie zebym sie zle czuł sam na sam z Dawidem
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l ej serio pytam czy brać pada bo ostatnio jak sie schlałem to znalazłem go w dziwnym miejscu (nie w odbycie, jak by co) ale być może przejechałem go fotelem na kółkach i nie sprawdzałem czy działa ile będzie jutro padów?
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l wszyscy potwierdzili Wiktor, nie boj zaby Nawet jedna osoba wiecej bedzie (Teddy, bo bedzie sie zwijal wczesniej, pewnie akurat jak Ty przyjedziesz). Rano sprobuje zrobic jelly-shots No chyba, ze nie bedzie mi sie chcialo, to nie zrobie.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Game of the Czezkigejming moim zdaniem paraolimpiada. Wciaga je.banstwo mocno
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l chciałbym podziękować użytkownikowi yeah bunny za odwiezienie mnie pod dom. po dotarciu padłem na łóżko i zaliczyłem zgona xd obudziłem się koło 1.00 w nocy okazało się, że na autopilocie odpaliłem każdą konsole i projektor i nie wiem... próbowałem grać na szczęście kaca nie ma, ale juz 3 litry wody wypiłem.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l Dzieki chlopaki za przyjscie, frekwencja dopisala, bylo git :] Sprobuje zorganizowac jeszcze jeden zlocik pod koniec sierpnia.
Opublikowano 7 sierpnia 20168 l To teraz bedzie jubileusz - 10 granie. Szybko zleciało. Edytowane 7 sierpnia 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Chuopakyyy, jedziemy na pelnej (pipi)ie!!! Ta sobota, planszoweczki, gierki video, alkohol! Zglaszac sie! Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l jedyna sobota w sierpniu, która mi nie pasuje Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Qvstra