Opublikowano 9 września 20168 l dobra wyjazd do lasu na 95% nie wypalił więc jak by co to każda sobota mi pasuje
Opublikowano 9 września 20168 l no złamany spust jest w kałachu, ale już trudno, pewnie da sie wymienić u eksperta zbrojmistrza ale to miał być wyjazd z ludźmi z pracy ale tylko ze 3 osoby były chętne a reszta "eeee nieee wieeeem..." więc było zbyt dużo niewiadomoych i sprawa nie wypaliła wiec czekam z otwartymi weekendami na granie
Opublikowano 12 września 20168 l SOBOTA AKTUALNA? STAWIAM 8 PITC NIE MUSICIE PŁACIĆ Edytowane 12 września 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 13 września 20168 l efes serio jest dobry, jego największą zaletą względem prawie wszystkich innych kebabów jest to że nie smakuje jak gunwo obesrane czasem do pracy bierzemy kebaba z 3 różnych miejsc, wszystkie smakują tak samo - jak guwno
Opublikowano 14 września 20168 l Jutro bede wiedzial na sete, raczej tak. Edytowane 14 września 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 14 września 20168 l Ja tym razem odpadam, choc zjadlbym kebaba efesowego. Wyslijcie poleconym
Opublikowano 14 września 20168 l jako ze jano ostatnim razem JAK ZWYKLE spoznil sie jakies 4 godziny, teraz z automatu trafia na liste rezerwowa (mial byc ban, ale mam zbyt dobre serce). Sorry yano, obiecywales. Albo wutka albo przyjaciele od pada. Wybrales wutke, szanuje to Edytowane 14 września 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 14 września 20168 l jak 4h? max dwie. zresztą nie moja wina że zaczynacie o tak szatańskiej godzinie, w weekend sie śpi przecież XD gdybym miał sie znowu spoźnić to odrazu w ramach przeprosin kupie flaszke
Opublikowano 14 września 20168 l oj tam oj tam, nie czepiaj sie, pół litra to ja do domu nie doniose xD
Opublikowano 15 września 20168 l to jak tam z tym potwierdzaniem spotkania? bo mi ojciec coś (pipi)i żebym mu pomagał w remoncie a mi sie nie chce, zrobmy ten zlot