Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Ja w sumie kazdy weekend moge tylko musze wiedziec wczesniej z tydzien.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l a kiedy chcecie? macie pady od ps3? pogralbym w legends of wrestlemania xd ten wrestling masz na płycie? jeśli tak to moge wziac całe ps3 to może w końcu byśmy też odpalili super puzzle fightera? mam też devil dice z psx na 5 osób powinno chodzić (nie sprawdzałęm bo mam 3 pady)
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Za tydzień byłoby si e: w sumie to za dwa też xd Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez Qvstra
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l to zupełnie inne gry ale nie namawiam bo to tylko na 2 graczy jest mi ogolnie pasuje każdy weekend oprócz świątecznego chociaz i może świąteczny w sobote też by byl ok w razie potrzby;) Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez Yano
Opublikowano 3 maja 20177 l tak mysle zeby zrobic granie na 32 urodziny (*), ten albo przyszly weekend. Jak wam pasuje?
Opublikowano 3 maja 20177 l tez chyba wole nastepny. Ma ktos switcha oprocz mnie i orzecha? Mozna zrobic lan party, tylko kontrolerow brakuje.
Opublikowano 6 maja 20177 l Jesli orzech da rade, to gramy w przyszla sobote :] 1.ja 2. orzech 3. xm 4. szejdi 5. 6. 7. 8.
Opublikowano 8 maja 20177 l Prosilbym o potwierdzenie obecnosci. Zaczynamy jakos o 11-12, dam znac. Jakie macie pady? Nie yano, nie bedziemy grac w puzzle fighter. 9. Soban
Opublikowano 9 maja 20177 l ja potwierdzam z kontrolerów mam myszkę i klawiaturę, dualshock, dualshock 2, dualshock 3, dualshock 4, pad od gamecube, logitech dfgt, eyetoy, mikrofon od singstara, buzzery
Opublikowano 10 maja 20177 l w tym tygodniu lipa, kazdy ma cos wazniejszego do zrobienia niz spotkanie z kolegami i granie w gry ;< chuye yebane
Opublikowano 11 maja 20177 l ta. Mozna w tym temacie potwierdzac sobote 20 maja. Jak sie uda zebrac ekipe to fajnie, jak nie to trudno. Nie bede wypisywal i wydzwanial, bo mi sie nie chce.