Opublikowano 5 września 20186 l Ja mogę ale ostatecznie zatrułem się w poniedziałek i nie wiem jak z chlaniem bo sikalem dupom xD
Opublikowano 11 września 20186 l W dniu 6.09.2018 o 09:58, teddy napisał: Ok, to przesunmy na 15.09 To co walim coś wtedy? Tylko ja bym w sobote kolo 20 byłbym wolny
Opublikowano 11 września 20186 l No walim walim, generalnie tak jak ostatnio raczej nie nastawiamy sie na granie wiec nie trzeba ustalac jakiejs sztywnej godziny. Ja bym zaczął trochę wcześniej, 16?
Opublikowano 11 września 20186 l dobrze że napisaliście bo już chciałem brać pady jak jakiś tfu konsolomaniak
Opublikowano 14 września 20186 l W dniu 13.09.2018 o 15:10, Metoda napisał: Teddy, to moze i ja zawitam na krzywy ryj jak coś Spoko, to jak coś jutro od 16:00 się ustawiamy. Nie muszą być wszyscy na tą samą godzinę jak komuś nie pasuje. Lista wygląda chyba tak jeżeli dobrze pamiętam: 1. @_Be_ 2. @Dave Czezky 3. @MaZZeo 4. @Soban 5. @Metoda
Opublikowano 14 września 20186 l Kur.wa nie robcie tego zlotu, dzis mi sie snil Czezky, Yano i Teddy. Wszyscy zgineli. Ja w sumie tez. Jak cos ostrzegalem
Opublikowano 14 września 20186 l ja to nie wiem czy dam rade, chory jestem :< Zobacze jak bede sie jutro czul, jesli lipa to nie bede zarazal
Opublikowano 15 września 20186 l Pany mnie raczej nie będzie. Zapomniałem o 85 urodzinach dziadka i jest duża impreza rodzinna z której się nie wykręcę. Pszeplaszam