Opublikowano 17 września 20186 l A mnie wyjaśnili kanary o 3ciej w nocy w metrze, że mam bilet nieważny o parę minut
Opublikowano 9 listopada 20186 l W dniu 7.11.2018 o 18:45, Metoda napisał: A może jakieś stulejkowe piwo w jakiś pubie warszawską ekipą 11.11? Zycie ci nie mile? narodowcy by nas za(pipi)ali jak bysmy cos pozytywnego o nintendo powiedzieli. Prawdopodobnie wybieram sie ze znajomymi na impreze 10.11 tylko ze chyba niewiele osob na forum preferuje klimat tych imprez (techno), ale jak cos to zparaszam
Opublikowano 10 listopada 20186 l Na techno to trzeba spotkać jana pigularza III, by dało się wytrzymać, a jeśli chodzi o las drogas to można powiedzieć, że ostatnio jestem jaroszem.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Lapiemy sie jeszcze jakos w starym roku? Ja chetnie bym sie spotkal z motywem przewodnim VRa. Mimo ze w teorii (w niektore gierki mozna grac na padach rowniez niezaleznie od osoby w kasku) moze grac naraz tylko jedna osoba to wyczuwam potencjal na beke
Opublikowano 26 listopada 20186 l Pietnasty jednak moze byc u mnie pod znakiem zapytania wiec bezpieczniej byloby sie spotkac w najblizsza sobote jednak. Mazzeo jak dasz rade to zapraszam rowniez oczywiscie. Jak wszyscy ktorzy sie wpisali do tej pory by dopisali to mysle ze mamy komplet, 4-5 osob bedzie optymalnie
Opublikowano 26 listopada 20186 l Chętnie wpadne na forumkową wutke elity. Może być najbliższa sobota.
Opublikowano 26 listopada 20186 l To co będzie pite i jedzone? Dacie mi obejrzeć jakieś fikołki na VR??