Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Featured Replies

Opublikowano

Bede! W ramach zadoscuczynienia, każdemu przyniose po konsoli i 5 grach. 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 155,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Trochę podłubałem i oto oficjalny plakat drugiej edycji     I jak by ktoś chciał specjalna licencjonowana sygna dla bywalców Czezkych salonów  

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi:    

Opublikowano

To co, przekładamy? Xd

Opublikowano

No to innym razem, jeszcze @Shagohad mi pisał na discordzie że chce wyjść w końcu z fazy randoma więc chciałby wbić kiedyś :ragus:

Opublikowano

to moze i ja o sobie przypomne, bo ostatnio z 3 lata temu bylem u czezkiego

Opublikowano

Kurcze jestem 7 lutego do 12 w Polsce i chetnie bym wasze mordeczki zobaczyl. Z drugiej strony nie wiem ile bede w Warszawie. :sapek:

Opublikowano

To najwyzej dasz znac jak bedziesz w okolicy. Mysle ze mozemy sie wstepnie ustawic z reszta ludzi na ten termin czyli byloby to 9.02 w sobote

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam obiad. 

Opublikowano

no i znowu nieudany balet ;/

Opublikowano

@Soban @MaZZeo To jak macie ochote to mozemy sie spotkac w mniejszym gronie. Dajcie tylko znac czy wpadacie na beat saberka i inne glupoty w VR. Mozemy sie ustawic ze od 15 zaczynamy

Opublikowano
W dniu 11.01.2019 o 17:39, Mojave napisał:

Kurcze jestem 7 lutego do 12 w Polsce i chetnie bym wasze mordeczki zobaczyl. Z drugiej strony nie wiem ile bede w Warszawie. :sapek:

Ja jutro będę w Warszawie jakby co kolego. Za dnia mam imprezę rodzinną pewnie jakoś do popołudnia i potem mogę robić co chcę w sumie. Chętnie bym coś porobił bo w sumie rzadko ostatnio bywam w Mojej Stolicy. Nie wiem jak Dave itd. 

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Właśnie wracam do Mławy. :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Dave Czezky

jak się nazywa ta gierka, w której budujesz wieże składająca się z typów z kutschem na wierzchu?