Opublikowano 15 marca 20196 l Nie wiem w co gralista ale jedyna gra z benisami na steam jaka kojarze to https://store.steampowered.com/app/469820/Genital_Jousting/ hit forumkowego mikolaja 2017 bodaj
Opublikowano 19 kwietnia 20195 l Ja juz nic nie pisze, bo zawsze mi wybuchnie pozar w burdelu, akurat jak przychodzi wutka u teddiego
Opublikowano 20 kwietnia 20195 l Czezky w wakacje sezon ogorkowy w branzuni wiec kombinujta , postykalibysmy sie antenkami z wujkiem z ostroleki
Opublikowano 2 maja 20195 l 14 minut temu, Metoda napisał: I czo z tym piciem ;( A widzisz żeby minęły dwa tygodnie?
Opublikowano 2 maja 20195 l Potwierdzam, nie minely. Jezeli chodzi o maj to w zasadzie bede mial wolny 11 lub 18 maja
Opublikowano 10 maja 20195 l Piątek też z (pipi) po pracy łazić na granie xD ale też nie mogę. A delikatne walenie w niedziele?
Opublikowano 3 czerwca 20195 l E mordy a wutka podczas konfy MS w sobote? @Metoda @teddy @Dave Czezky @MaZZeo ? Będą dwa boty vs trzy klapy i robimy ustawkę jak będzie (pipi)owa konfa