yaczes 14 477 Opublikowano 2 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 bierz, mam nowe WWE (jest tryb 5 vs. YANO ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 Mój pad po ostatniej zabawie u Czez'a sam skaczę, pewnie jakiś sabotaż obecnych klapów, także ja pada nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 To też wezmę swojego white ranger tiger power 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 2 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 Mój pad po ostatniej zabawie u Czez'a sam skaczę, pewnie jakiś sabotaż obecnych klapów, także ja pada nie biorę. Jakie wyrachowanie :| Bierzesz albo inna osoba przychodzi - nie starczy padow. Ja mam (pipi)a podlge dojechana, a ten nad padem placze, pedalisko Po ostatnim razie ktos zuzyl papier toaletowy, takze lazienka bedzie zamknieta. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) jakos mam mieszane uczucia co do walki w WWE ja VS wszyscy. mimo że kiedyś grałem we wrestlemanie calkiem sporo a wiele lat później na ps2 grałem w jakieś wwe - ale właśnie dzięki temu wiem że walka w tych nowych wwe jest dosyć umowna i ciężko sie wykazać. zakładam że walka 1 VS 5 oznaczała by że nawet nie bede mogl jednego kroku zrobić - co więcej zapewne reszta graczy bedzie sobie nawzajem przeszkadzała zamiast bić mnie. mimo to jestem gotowy podjąć wyzwanie dla beki i btw - mam nadzieje ze bedzie chwila na zrobienie własnego zawodnika bo gra własnym po(pipi)em jest ciekawsza niż jakimś randomem. a wrestling przestałem śledzić ponad 15 lat temu, więc pamietam sporo ciekawych osobników którzy "walczyli" w latach 90'tych, ale tych obecnych nie znam ale sam też rzucam wyzwanie - myśle że mam spore szanse rozwalić każdego w puzzle fighterze zastanawiam sie jakie są jeszcze stare gierki w które kiedyś mocno grałem, ale mam zaniki pamięci i w sumie nie wiem. chociaż w coopie metal slugi są bardzo przyjemne - swego czasu przechodziłem 2 levele na jednym życiu w metal slugu 2/X/3 Edytowane 2 czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 wutka? browar? taknieco? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Kompot z suszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Dawid dasz rade zrobic kostki lodu? :F Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 można kupić w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Ja uderzam w browar, bo nie widzi mi sie wutka na taka pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Lud przecież ostatnio był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Lud przecież ostatnio był. no widziałem na streamie dużo ludu było Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Soula pad jest w naprawie ( xD), wiec miejsce sie zwolnilo. Ktoś chetny i ma pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 yano cwiczysz w wwe? 5 vs. 1 to nie jest spacerek po parku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 jeśli nadal się blokuje r2 to będzie musiał wyczuć timing na reversale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 yano cwiczysz w wwe? 5 vs. 1 to nie jest spacerek po parku. nie ćwicze bo nie mam na czym jakoś sobie proadze jest szansa na jakąś wersje street fightera żebyśmy sobie popykali chwile? to by było calkiem przyjemne, może SF3rd strike na jakimś cpsie, albo alpha3 z psxa? albo nawet SF4 - w koncu jest na pc oo patrzcie co znalazłem - puzzle fighter do pogrania online http://game-oldies.com/play-online/super-puzzle-fighter-ii-turbo-capcom-cps-2# możecie poćwiczyć przed jutrem Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 mozemy pograc w jojo's bizarre adventure, zebys byl ukontentowany na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 ale dopiero po tym jak wyłapie stone cold stunnera, rock bottom i sweet chin music Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 mozemy pograc w jojo's bizarre adventure, zebys byl ukontentowany na maksa. no gdyby była taka możliwość to by było zajefajnie swego czasu wymiatałem w jojo na psx ;> ale street fighter też dobry i zapewne więcej osob go zna Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2015 co wy warszawioki odpieralacie z tym dzwiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2015 (edytowane) w ogole zbanowali twicha bo pokazywaliśmy przez chwile hatred (tą nową polską strzelanke do ludzi) niezłe jaja ale i tak gwoździem imprezy był zaskakująco dobry ludzki baseball, prosta gierka niby, graficzka też prosta ale świetnie oddali moc uderzeń i jak sie odbija piłke z naddźwiękową prędkością jest dużo zabawy i sadysfakcji, na 4 graczy świetnie sie szarpało Edytowane 4 czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 4 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2015 Po kilkunastu odbiciach tej hiperpilki cofa sie w czasie i znika xd Giera cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Fajnie że kupiłeś sobie kompa za pewnie 5 kafli i telewizor za milion kafli, do takich gierek Dejw. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 5 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Pokaz mi "gierki" na ps4 dla 4 graczy. A, zapomnialem - nie ma, bo konsole sa teraz single player. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi