Velius 5 698 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Nie zrozumiem tego zagladania komus do portfela (pipi)a. Zarobil,wydał, to ma, jego sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie czutasz konsole wars Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 A to jest temat Console Wars? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Tak to jest CW na żywo z tym, że bitwa kończy się jak czezky odpala wieśka w 1080/60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 no to było przykre Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 zbanowali sobana co za życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 (edytowane) yo! ziomki mam plan! wcześniej już mowiłem o tym że może bym wziął ps3, ale przyznam że po pierwszym razie gdy sie na(pipi)ałem dosyć mocno i ledwo wrociłem do domu to wizja wożenia konsoli wydawała mi sie dosyć ryzykowna. ale za drugim razem (czyli ostatnim) picie było bardzo kulturalne, powiedział bym że ledwo co sie napiliśmy. z drugiego spotkania wracałem na luzie już wręcz prawie drzeźwy - myślę że w takiej sytuacji wzięcie konsoli do plecaka to nie jest szaleństwo tylko spoko opcja. więc ponawiam propozycje przyniesienia ps3 (+ dwa pady oczywiście) w co by można pograć? czyli co mam na konsoli od ręki - tekken tag 2 - super puzle fighter turbo HR remix (ostatno sam o tym zapomniałem) - to nowe JOJO w 3d. ta bijatyka jest dosyć słabo zbalansowana bo moce standów są dosyć dobrze odwzorowane względem mangi - więc niektóe postacie które mają standy typowo do walki są dosyć mocne, za to inne których stadny przydawały się w innych okolicznościach niż w walce nie radzą sobie aż tak dobrze. ale mimo tego napewno mozna by troche pograć na luzaku dodatkowo gierki z psx - SFA3 - jojo (ewentualnie jeszcze inne) wiem że graliśmy w to na emu na PC. ale jeśli będzie zainteresowanie tymi grami to dajcie znać to pocisnę w nie i odblokuje nowe postacie. bo jak ostatnio graliśmy to nic nie było odblokowane jeśli będzie zainteresowanie to moge też dokupić np ultra SF4, albo jojo HD dajcie znać co sądzicie. ale wydaje mi sie że ps3 było by miłym dodatkiem i w pare gierek można pograć (i dodatkowy plus - pady które wezme będą działać bez kabli ) Edytowane 19 czerwca 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Jako że jaczes na żywo sie okazał zaj.ebistym gościem i mam ochote odbić go jego dziewczynie zapisuje sie do was. Oczywiscie wstepowe krupnik i majonez bedzie tak mi dopomóż bóg. Mielsicie juz jakis turniej w CTR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 nie mamy ctr Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Przecież graliśmy w CTR. Chyba, że miałem jakieś omamy od wódki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 a no faktycznie! sorry mały mindfuck, z crash bash mi sie poebało Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 xd Spoko, mozna pograc w CTR w glorious 1080p. Yano: odblokuj na PC na emu i wyslesz mi na maila save ;] Albo znajdziemy na necie, na bank juz sa. Granie bedzie niedlugo. Czesc osob ze zlotu juz sie zadeklarowala, wiec zostanie malo wolnych miejsc. Mysle nad terminem. Generalnie sporo chetnych zostanie tym razem poszkodowanych (beda ludzie, ktorzy moga tylko teraz, w najblizszym czasie), ale odbija sobie nastepnym razem. Czezky willy orzech yano kanabinol codename velius Musze sie mocno zastanowic czy chce kolejny raz wiekszy sklad (mam nadzieje, ze rozumiecie moja sytuacje ). Jesli tak, to minimalnie. Moze po prostu bedziemy robic rotacje. Willy bedzie nocowal. Codename, ty masz gdzie sie zatrzymac? Jeszcze jedno miejsce do spania sie znajdzie w razie czego. Bo kabi to chyba pocisnie w wieczorkiem do domu, co? Zaczniemy wczesnie, gdzie kolo poludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Jasne ze wracam nie ma problemu Dawid. A co do ctra to jak cos moge wziac ze soba psxa z gra. Tylko pada mam jednego. Jakbym jechal autem to nawet crt moge wziac haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) Ukyo bedzie? Fajnie by go bylo znowu zobaczyc po 15 latach Moze kiedys Wii U by na salony wjechalo? Edytowane 21 czerwca 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 WiiU zawsze na propsie. A masz tyle remotow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 no nie mam willotów jeszcze mam mario karty i smasha Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 A dzialaja te od Wii? Jak cos jeden mam Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 tak, dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Ja mam 4 remoty, 2 plusy, 2 zwykle i 2 nunchuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Gdyby W-wa była bliżej to chętnie bym wpadł by popykać w Goal3. Albo inne retro perełki. Póki co zostaje jedynie czekanie na stream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 i tak zbanujo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Jak by co mam 2 pady do psx ktore powinny działać. Chociaz ctr to powinien akurst pójść na emu Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Czezky willy orzech yano kanabinol codename velius darek farmaceuta To juz max. WIem, ze sporo innych osob tez chcialo sie styknac antenami, ale zagramy nastepnym razem - no nie dam rady tylu pomiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 24 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Jak u was z 4 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi