Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastepne granie

Mendrek

Soul

Figlarz

TopsyTurvy

Mazzeo

Mendrek

Co do samego zlotu, to osobiscie wolalbym zebysmy kulturalnie wypili po kilka piwek, bo po vodzie sa straty ;/

Co do jedzenia to otworzyli kozacki hipsterki mleczny bar obok, a troche dalej jest najlepszy kebab w warszawie.

ZAKUPIONE:

:banderas:

• Plusik 1
Opublikowano

Dejw. No weż Mendrka. Zabiorę z chaty rękawice i zrobi się pay per viev z walki Yano Vs. Mendrek. Nawet sam Gaben pozazdrości napływu floty z takiej walki.

Jak sie ktos wylamie, to jest pierwszy na liscie rezerwowej.

Nie moge robic wyjatkow, bo byloby to niesprawiedliwe w stosunku do reszty, ktora czeka.

Moldar: nie znamy sie, bedziemy musieli przedyskutowac twoja kandydature w studiu na streamie.

Opublikowano (edytowane)

ja się piszę na następną edycję czerstwego grania!

pewnie mnie nie będzie, bo wyjeżdżam na wakacje pod koniec lipca, ale w razie czego Dave wpisz mnie na listę.

Mam nadzieję, że uda mi się z Wami spotkać, zanim mieszkanie Czezkiego będzie całkiem zdemolowane, bo sam pomysł na organizację jest mega i propsy dla Dawida za odwagę  :)

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano (edytowane)

ja potwierdzam obecność na najbliższą sobote

ale co to za akcja ze nie ma mnie na liście na kolejne spotkanie - przecież opłaciłem abonament xD zmieścił bym sie na liste jeśli tylko jeden mendrek będzie ;)

też potwierdzam że mniejsze ilości alkoholu lepiej wpływają na granie

Edytowane przez Yano
Gość Soul
Opublikowano (edytowane)

Nastepne granie

Mendrek

Soul

Figlarz

TopsyTurvy

Mazzeo

Mendrek

Czekam na datę ;)

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Wszystko mozesz zrobic, pytanie tylko czy chcesz miec zeby czy nie :daddy:

Alez gier na steam nasciagalem genialnych :o

Local multi na 4, 6 i na 8 graczy, ze srednim userscorem 8/10 i wyzej :banderas:

Takie rzeczy tylko na pc.

Tylko na pc local multiplayer zyje, ba rozwija sie :banderas:

@yano

nie ma cie na liscie, bo to oczywiste ze z waznym abonamentem masz gwarantowana wbitke na wkadrat