Shen 9 623 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Kanabis na uboczu, wstydzi sie kamery Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Bylo zaje.biscie. Polecam. Multi offline to jednak niesmiertelna rozrywka. Brawo Czez za taka inicjatywe. 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 (edytowane) No i promocja u Czezkiego 4 pizze w cenie 8 Edytowane 4 lipca 2015 przez kanabis 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 było dobrze mimo że temperatura w mieszkaniu dochodziła do 60*C to i tak za(pipi)iscie sie grało, no i mamy kilka nowych faworytów jesli chodzi o bekowe gierki ale zarazem turbo bejzbol z poprzedniego spotkania - dziś też zarządził Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Najbardziej bekowe były ku.tasy. Polecam Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Bylo zayebiscie Świetna ekipa, świetne gierki i świetny gospodarz. 8 pizz z pizza hut zawsze na propsie. Mam nadzieje ze kiedys to powtórzymy. No i nie moge wyrzucic z glowy pewnego mega utworu: 2 Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 14h napyerdalania w kozackie tytuly Co to bedzie z crawl jak go skoncza Piekna rzecz. Ekipa dopisala, pelna kultura i cudowna silnie heteroseksualna bro-atmosfera. PS. 8 pizz bysmy nigdy nie zjedli, bo nawet nie zjedlismy tych 4 ;] i to nie byly 4 pizze w cenie 8. Sprawdźcie pizzahut pl. Jeszcze gratisy dostaliśmy. PSS. Czekam na granie u Veliusa - Velplay #1 ;] Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Następnym razem proszę o lepszą jakość dźwięku i partyjkę w Crash Team Racing oraz Crash Bash. Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 To dlatego bo muza byla konkretna i cicho nie mielismy zamiaru jej sluchac ze wzgledu na 5 osob, ktore to oglądały ;] Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 Nastepnym razem gdzies indziej postawi sie kamerke zeby nie stala przy kolumnach. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 No świetne spotkanie ekipa dopisała piwa wypilo się całkiem sporo i obyło się bez scen czy strat w ludziach ( tylko w pewnym momencie myślałem że "Indianin" z gorącą zejdzie ) Gry fantastyczne kilka must buy Samurai and Gun GOTY wymiata ja też wymiatam team Kabuki silna psycha w końcówkach Krasnale umcy umcy umcy umcy umcy umcy BUM BUM nic więcej nie trzeba mówić ( też wymiatam ) Leathal League moje osobiste nr1 ściągam jak wrócę do UK i gram ostro Penisy ... Gra (pipi)owa ale mega beczunia z tego co się dzieje i super party game Crawl ta gra jak będzie ukończona to kupię i będę grał mocno jak na razie to dla mnie widać spory brak balansu ale pierwsze wrażenie wywołało efekt WOW Reszta to jakieś crapy Kaszaloty w kosmosie Rakietki (pipi) wie co jeszcze te gry nawet na telefon by się nie nadawały Yaczes dzięki za zlocik jesteś mega cool bro i świetnie było się znowu zobaczyć, dzięki za gościnę i bałagan w twojej głowie ( kup z Centralnego! No pojedziemy wcześniej bo na Centralnym jest 12 peronów! Yaczes gdzie jedziesz? Na Zachodnią! xD ) Było super Warszawska Bucerka jest świetna ekipa i można się zaskoczyć np tym ze Yano wcale nie jest bucem tylko w miare ogarnietym rudzielcem Yaczes zamawia 4 pizzę w cenie 8 a najlepszy Kebab w Warszawie to straszna nieostra konina czyli w wolnym tłumaczeniu ( Warszawa jest spoko tylko nikomu nie mówcie ) W takich chwilach żal ze nie ma mnie w PL bo brał bym abonament na gransko i miesięczny na Pendolino Jeszcze raz dzięki wszystkim a zwlaszca Yaczesowi i Monice i mam nadzieję że do następnego Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Oglądałem wczoraj urywki. Zaraz potem poszedłem instalować te gierki u siebie, pograłem, upiłem się i też było fajowo. Dzięki Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) No świetne spotkanie ekipa dopisała piwa wypilo się całkiem sporo i obyło się bez scen czy strat w ludziach ( tylko w pewnym momencie myślałem że "Indianin" z gorącą zejdzie ) Gry fantastyczne kilka must buy Samurai and Gun GOTY wymiata ja też wymiatam team Kabuki silna psycha w końcówkach Krasnale umcy umcy umcy umcy umcy umcy BUM BUM nic więcej nie trzeba mówić ( też wymiatam ) Leathal League moje osobiste nr1 ściągam jak wrócę do UK i gram ostro Penisy ... Gra (pipi)owa ale mega beczunia z tego co się dzieje i super party game Crawl ta gra jak będzie ukończona to kupię i będę grał mocno jak na razie to dla mnie widać spory brak balansu ale pierwsze wrażenie wywołało efekt WOW Reszta to jakieś crapy Kaszaloty w kosmosie Rakietki (pipi) wie co jeszcze te gry nawet na telefon by się nie nadawały Yaczes dzięki za zlocik jesteś mega cool bro i świetnie było się znowu zobaczyć, dzięki za gościnę i bałagan w twojej głowie ( kup z Centralnego! No pojedziemy wcześniej bo na Centralnym jest 12 peronów! Yaczes gdzie jedziesz? Na Zachodnią! xD ) Było super Warszawska Bucerka jest świetna ekipa i można się zaskoczyć np tym ze Yano wcale nie jest bucem tylko w miare ogarnietym rudzielcem Yaczes zamawia 4 pizzę w cenie 8 a najlepszy Kebab w Warszawie to straszna nieostra konina czyli w wolnym tłumaczeniu ( Warszawa jest spoko tylko nikomu nie mówcie ) W takich chwilach żal ze nie ma mnie w PL bo brał bym abonament na gransko i miesięczny na Pendolino Jeszcze raz dzięki wszystkim a zwlaszca Yaczesowi i Monice i mam nadzieję że do następnego No i windą sobie pojeździłeś Lethal League jednak 10 euro a nie 4, wiec jeszcze wiecej oszczedzania hajsu zeby kupic Dobrze bylo sie znowu zobaczyc po latach i mam nadzieje ze jak jeszcze bedziesz kiedys w PL to to powtórzymy u kogoś. P.S. @Codename czekamy na dyski SSD Edytowane 5 lipca 2015 przez Velius Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 O właśnie SSD!!!! Na centralnym xD Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 Lethal byl na summer sale. Bedziemy grac na necie Trzeba tutoriale ogarnac. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 No mozna na cztery osoby partyjki online porobic, ja bardzo chetnie. Tutorial nie potrzebny, bierzesz murzyna z paletkami i wygrywasz. Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 Tutorial + practice + murzyn z paletkami = godlike Willy zapomniales o blazerush - micromachines z broniami i bardzo dobrym modelem jazdy. Dla mnie mozno na propsie. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Ta melodijka z dwarfów juz sciagnieta na pedrajwa, odpalam alfe, bass na full i jade sie powozić. A co do Yano to tak samo jak willy, pozytywne zaskoczenie, spodziewałem sie lekkiego czubka coś jak rudy ogór a tutaj naprawde spoko koleszka i do pogadania i do pożartowania. Nigdy bym sie nie spodziewał po jego postach którcyh nigdy nie czytam do konca. Następnym razem jak dostane zapro to stawiam ojca na bazarze i wczesniej przyjeżdzam nie ma bata. Są rzeczy wazne i wazniejsze 3 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Co to były Blazersy? Bo te Micromachines to racja spoko Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) No wlasnie te micromachines to Blaze Rush. Szkoda ze nie dalo sie local na 8 graczy to wtedy by byla petarda. Crawl po kilku glebszych tez bedzie nie lada przygodą. Edytowane 5 lipca 2015 przez Velius Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 No mpgamogą byc epickie boje i flugiedługie przygody. Drugie podejscie sporo dluzsze i wieksze levele. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi