Masorz 13 193 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Bansai czemu pokasowałeś, chciałem sobie przeczytać dobre hejty Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 nic specjalnego. dowiedziałbyś się tylko, że jano jest przyjacielski i nie chce byc bity i że trzeba czekać w kolejce na elitarną wbitę do czezkiego, nawet jeśli deklarowałeś się wieki temu Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Dokładnie. Dzięki Panowie za klimat i do następnego. Velsu, dzięki za zaproszenie in blanko Edit. Przepraszam, że momentami łapałem zawiechę. Następnym razem nie będę po nocce Nie ma sprawy, każdy kto był wczoraj u Czezkiego niech sie czuje zaproszony, wiecej szczegółów niebawem I wez nie gadaj, szacun ze przyszedłeś i tyle wysiedziałeś Edytowane 5 lipca 2015 przez Velius Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) dowiedziałbyś się tylko, że jano jest przyjacielski i nie chce byc bity i że trzeba czekać w kolejce na elitarną wbitę do czezkiego, nawet jeśli deklarowałeś się wieki temu a tak z ciekawości - wyobraźmy sobie sytuacje - przyjeżdzasz do innego miasta w odwiedziny, co wolisz zrobić - wywalić mi gonga na ryj? - czy fajnie spędzić czas i na żywo pogadać z ludźmi z forum? Edytowane 5 lipca 2015 przez Yano Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Yano na zywo jest spoko i niezle ogarnia Lethal League <polecam> Edytowane 5 lipca 2015 przez Codename Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) nic specjalnego. dowiedziałbyś się tylko, że jano jest przyjacielski i nie chce byc bity i że trzeba czekać w kolejce na elitarną wbitę do czezkiego, nawet jeśli deklarowałeś się wieki temu i że chciałeś go napierdalać w ciemno przez takie posty boję się nawet napisać do yaczesa, żeby mnie na rok 2020 zapisał. Nie no serio, jakim czeba być z(pipi)em, żeby wyciągać rzeczy z forum poza forum? Na razie jestem wiernym obserwatorem i chyba dam yaczesowi suba na twiczu. Edytowane 5 lipca 2015 przez gekon Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) i że chciałeś go napierdalać w ciemno co ku,rwa ?!! spytałem, czy moge wpaść, a yano ni z gruchy ni z pietruchy płacze, żebym go nie bił, bo nie znosi przemocy, czy jakoś tak, więc sobie trochę jajeczka porobiłem. jeszcze wy to łykneliście, jak uczniowie katolickiego gimnazjum. teraz musze się tłumaczyć jak debil, bo ugodziłem w przyjacielską atmosferę przez takie posty boję się nawet napisać do yaczesa, żeby mnie na rok 2020 zapisał. przez takie osoby mam ochotę wyłączyć internet Nie no serio, jakim czeba być z(pipi)em, żeby wyciągać rzeczy z forum poza forum? co ? a tak z ciekawości - wyobraźmy sobie sytuacje - przyjeżdzasz do innego miasta w odwiedziny, co wolisz zrobić - wywalić mi gonga na ryj? - czy fajnie spędzić czas i na żywo pogadać z ludźmi z forum? no teraz, to chyba serio to pierwsze. idź już Edytowane 5 lipca 2015 przez Kazub Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Ja dam suba jak dźwięk naprawi Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Dokładnie. Dzięki Panowie za klimat i do następnego. Velsu, dzięki za zaproszenie in blanko Edit. Przepraszam, że momentami łapałem zawiechę. Następnym razem nie będę po nocce Nie ma sprawy, każdy kto był wczoraj u Czezkiego niech sie czuje zaproszony, wiecej szczegółów niebawem I wez nie gadaj, szacun ze przyszedłeś i tyle wysiedziałeś Magiczne pigułki Czezkiego. Polecam Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 Spoko gekon, bede mial cie na uwadze, pamiętam cie z czasow twojej aktywnosci. Jako ze inicjatywa wychodzi poza moja nore proponuje zmiane nazwy. Forumowe Warszawskie Granie? Too simple? Propozycje? W kazdym razie fajnie bedzie za pare lat jak zlocik bedzie mial wysoka liczbe :] Obczajcie akcje - 2054 rok, granie #324 i zabieramy wnusiow na samurai gunna Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Forumowe Warszawskie Instalowanie Dedykowanych Sterowników 2015 Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 5 lipca 2015 Autor Opublikowano 5 lipca 2015 Y.A.N.O#5 Warsaw Pad Breaker #5 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Tak serio to mysle ze narazie niech zostanie jak jest. Postaram sie skombinowac "Velgranie" (xD) z kilka razy zanim sie dziecko urodzi, ale potem przez kilka miesiecy nie bedzie takiej mozliwosci, a jak nikt inny sie nie zaoferuje to zostanie tylko granie u Czezkiego. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Musimy zainwestować w któryś Telebim w centrum Edytowane 5 lipca 2015 przez Codename Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Granie i jako idea i jako impreza bardzo dobrze się rozwija. Powoli wypracowujemy stałe schematy i za jakiś czas to będzie zwyczajnie "fight club" stołecznego grania -> 9 rano, pad w rękę, kaptur na głowę i bez zbędnego pitolenia w umówione miejsce. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Dają to w plusie sony takie dobre Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 o ku.rwa Dawid graliście w crawl ? ale to będzie kosa jak skończą . może już będzie finalny build jak przyjadę którymśtam razem. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 nic specjalnego. dowiedziałbyś się tylko, że jano jest przyjacielski i nie chce byc bity i że trzeba czekać w kolejce na elitarną wbitę do czezkiego, nawet jeśli deklarowałeś się wieki temu i że chciałeś go napierdalać w ciemno przez takie posty boję się nawet napisać do yaczesa, żeby mnie na rok 2020 zapisał. Pierwszy post Kazuba w tym temacie byl pytaniem "czy moze sie dolaczyc". Za to Yano pierwszy napisal od czapy o napier.dalaniu go. Problem polegal na tym, ze Yanek pisal to calkiem serio i serio myslal, ze Kazub bedzie go na dzien dobry lal (inaczej nie pisalby tych scian teksu jak 10latek tlumaczacy 15latkowi ze dzieci sie nie bije). Czy Yano trollowal? Nie wydaje mnie sie. Chcialem ci to wytknac juz wczoraj ale dalem sobie spokoj bo to byla oczywista oczywistosc. Ale ze Bansai cierpi jeszcze na syndrom pierwszej roboty i postow juz nie ma wiec objasniam dla tych co przegapili te "drame". Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Może FPE TURBO-COMP WARSAW SHOW albo INTERNATIONAL WARSAW COMPUTER LEAGUE Ale jestem zaje,.bisty w wymyslaniu nazw FUCK YEAH Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Macie tutaj link do pobrania tej melodijki z karłów zabójców http://www.video2mp3.net/pl/view/f71ed5d49292228d122f7d83d3005c29 Ja je.bie ta melodia jest hipnotyzująca. Nie da sie jak leci nie kiwac łbem do rytmu, no nie da sie próbowałem ale sie nie da polecam 2/10 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 nic specjalnego. dowiedziałbyś się tylko, że jano jest przyjacielski i nie chce byc bity i że trzeba czekać w kolejce na elitarną wbitę do czezkiego, nawet jeśli deklarowałeś się wieki temu i że chciałeś go napierdalać w ciemno przez takie posty boję się nawet napisać do yaczesa, żeby mnie na rok 2020 zapisał. Pierwszy post Kazuba w tym temacie byl pytaniem "czy moze sie dolaczyc". Za to Yano pierwszy napisal od czapy o napier.dalaniu go. Problem polegal na tym, ze Yanek pisal to calkiem serio i serio myslal, ze Kazub bedzie go na dzien dobry lal (inaczej nie pisalby tych scian teksu jak 10latek tlumaczacy 15latkowi ze dzieci sie nie bije). Czy Yano trollowal? Nie wydaje mnie sie. Chcialem ci to wytknac juz wczoraj ale dalem sobie spokoj bo to byla oczywista oczywistosc. Ale ze Bansai cierpi jeszcze na syndrom pierwszej roboty i postow juz nie ma wiec objasniam dla tych co przegapili te "drame". jak na moje to jeden i drugi podszedł zbyt serio. tez przeciez jaja se robie, a kazub to łyknął jak uczen katolickiego gimnazjum tylko z plajsztajszyn Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Kabi nie działa to na telefonie daj mi po prostu mp3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 kazub trolował autystycznego janka, który myślał, że ludzie z forum o chinskich gierkach na kąsole serio kogoś chcą bić Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Opublikowano 6 lipca 2015 ale idzcie stad z tym. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi