Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yaczes
Opublikowano

Spoko, szanuje to, tez bym tak polatal z karabinem, ale juz silownia i bieganie mi za duzo czasu zabiera.

Bedziesz z doskoku i jako warszawiak - z pierwszenstwem.

Postaramy sie z Velisuem tak ustawiac grania, zebys w miare regularnie mogl byc (np co 3 raz).

Opublikowano

1.08.15 jestem o 12 dawaj Czez wyruszymy jakoś razem  :lapka:  :cool:

• Plusik 1
Gość yaczes
Opublikowano

I posmiejemy sie z CKG?

Chuyowego Krakowskiego Grania? 

:lapka:

Opublikowano

I posmiejemy sie z CKG?

Chuyowego Krakowskiego Grania? 

:lapka:

loża szyderców  :xboss:

Opublikowano

Czy moge przyjeżdżać na 14? Byłbym w pracy od 10-12 a potem ojciec mi by posiedział. Bo nie dam rady być na 12, musiałbym o 10 wyjezdzac czyliw  sobote wogóle olac prace a tak nie moge a jednak zalezy mi na graniu :/

Opublikowano

Tak sobie mysle.....

Moze wam (pipi)a adres dam i wymienimy sie numerami? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość yaczes
Opublikowano

Znajdziemy cie :problem:

ja mam pytanie w nawiązaniu do turnieju - czy specjalnie jest planowany pod koniec kiedy już wszyscy są pijani? XD

Najpierw to ustalmy zasady, zapraszam do odpowiedniego topicu.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

proponuje tez na trzeźwo oganąć catering by potem znowu na promilach nie będe szukał pizzeri w kompie :pawel: albo promo 4 w cenie 8 xd

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

ja do dziś nie wiem o co chodziło - czy serio zapłaciliśmy po 40zł za pizze?

jeśli tak to myśle że można by poszukać tańszej pizzeri xd

zarazem wiemy że raczej nie ma co kupować 8 pizz skoro nie zjedliśmy w całości 4rech. ale można poszukać lepszą cene za 4 pizze

osobiście lubie dominos (nie mylić z dominium) która była chyba na drugim spotkaniu (wtedy co daliście mi znać dopiero po 16tej i przyszedłem akurat na pizze)

dodam że efest kebab obok yaczesa jest naprawde fajny, mimo że ukyo marudził, ale on pewnie za granicą ma inny poziom żarcia ;)

Opublikowano

Velius daj numer i adres na PW 

proponuje tez na trzeźwo oganąć catering by potem znowu na promilach nie będe szukał pizzeri w kompie :pawel: albo promo 4 w cenie 8 xd

Bardzo dobry pomysł bardzo

Opublikowano

Ja czasami dostaje kody promocyjne od Dominos. Jak macie cos ala "kup 1 pizze druga gratis" to szukajcie, zbierajcie i dawajcie z tym do mnie. W ogole jak macie jakis znizki to bierzcie bo przez tyle godzin na 4 pizzach nie wyzyjemy. Sushi bym se zjadl ale drogie.

Gość yaczes
Opublikowano

podzielimy sie na sushi master race i pizza peasantsow :sir: