kanabis 22 449 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Do zasad tez masz spore pole manewru , gdy mamy gry na 8 to nie wiem gramy 4 odsłony i zliczamy punkty. Punktacja tez do ustalenia. A gdy mamy gry na 2-4 osoby mozemy po prostu grac systemem turnieju. Punktacja moze byc np 1-10pkt 2-8pkt 3-6pkt 4-4pkt 5-3pkt 6-2pkt 7-1pkt 8-0pkt Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 macie jeszcze otwarta liste? bo od wrzesnia/pazdziernika pogralbym z wami Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2015 Najpierw staly sklad potwierdzi, a potem zobaczymy ile bedzie miejsc. Veliusa to chyba zabili na tej rozmowie kwalifikacyjnej. BTW Cytując Butchera ze wstępniaka w najnowszym numerze: To już pewne na 101%, więc ogłaszamy oficjalnie: w sobotę 12 września br. w Warszawie organizujemy imprezę z okazji 18. urodzin PSX Extreme! Czas leci błyskawicznie, dużymi krokami zmierzamy w „dorosłość” i za kilka tygodni minie 18 lat od momentu, gdy pamiętny pierwszy numer ujrzał światło dzienne. To niewątpliwie okazja do świętowania i chcielibyśmy, abyście w tym wyjątkowym dniu byli z nami. Czy możecie nazywać to „kolejnym Extreme Party”? Ależ proszę bardzo. Czy powinniście tam być? Obowiązkowo! Zapraszamy wszystkich naszych czytelników i fanów, starych i nowych, wiernych i mniej – każdego, kto kocha gry wideo i chce z nami oraz swoim hobby przyjemnie spędzić czas w gronie takich samych zapaleńców. Aktualnie dopinamy kilka kwestii i dogrywamy detale – przewidujemy wiele atrakcji, stanowiska do grania, pokazy przedpremierowe, klimaty retro, konkursy, gadżety i inne bajery. Zanotujcie sobie w kalendarzu datę 12 września i bądźcie z nami. Więcej konkretów wkrótce – na PPE.pl, na naszym profilu na FB oraz w kolejnym numerze magazynu. Więcej szczegółów niebawem. BEDZIEMY TAM? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) można by wapść, chociaż warto też poznać detale, co to tak naprawde będzie i gdzie, żeby nie okazało sie że to jakiś spęd bydła xd a co do nabliższego weekendu to gdyby Velius miał nadal ochote robic to ja sie pisze samochodu do przyszłego tygodnia nie mam wiec raczej w ten weekend żadnego asg ani innych wypadów nie planuje. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Yano Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Najpierw staly sklad potwierdzi, a potem zobaczymy ile bedzie miejsc. Veliusa to chyba zabili na tej rozmowie kwalifikacyjnej. BTW Cytując Butchera ze wstępniaka w najnowszym numerze: To już pewne na 101%, więc ogłaszamy oficjalnie: w sobotę 12 września br. w Warszawie organizujemy imprezę z okazji 18. urodzin PSX Extreme! Czas leci błyskawicznie, dużymi krokami zmierzamy w „dorosłość” i za kilka tygodni minie 18 lat od momentu, gdy pamiętny pierwszy numer ujrzał światło dzienne. To niewątpliwie okazja do świętowania i chcielibyśmy, abyście w tym wyjątkowym dniu byli z nami. Czy możecie nazywać to „kolejnym Extreme Party”? Ależ proszę bardzo. Czy powinniście tam być? Obowiązkowo! Zapraszamy wszystkich naszych czytelników i fanów, starych i nowych, wiernych i mniej – każdego, kto kocha gry wideo i chce z nami oraz swoim hobby przyjemnie spędzić czas w gronie takich samych zapaleńców. Aktualnie dopinamy kilka kwestii i dogrywamy detale – przewidujemy wiele atrakcji, stanowiska do grania, pokazy przedpremierowe, klimaty retro, konkursy, gadżety i inne bajery. Zanotujcie sobie w kalendarzu datę 12 września i bądźcie z nami. Więcej konkretów wkrótce – na PPE.pl, na naszym profilu na FB oraz w kolejnym numerze magazynu. Więcej szczegółów niebawem. BEDZIEMY TAM? JAK BEDZIECIE TO I JA BEDE Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2015 velius chyba zmarl. Zapalmy swieczkie [*] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 najwyraźniej nie wypuścili go już z tej rozmowy kwalifikacyjnej. czyżby startował do konami? oni podobno traktują pracowników jak niewolników. vellius może teraz siedzieć w lochu i programować mgs6 bez pomocy kojimy a na serio - Vellius daj znać czy żyjesz, robimy coś w ten weekend? Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Velius poszedł na rozmowe kwalifikacyjną na stanowisko gangster, kierownik dystrybucji amfetaminy Ponoc źle wypadł i chciał dzwonic na pały. Jaczes przejdz sie wzdłuż lini brzegowej wisły. Może juz wypłynął Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Czy user Codename załatwił obiecane dyski SSD? Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 (edytowane) Na razie testuje bo ostatnio było kilka trefnych sztuk a nie chciałbym nikogo przyciąć c'nie Edytowane 7 sierpnia 2015 przez Codename Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 A no to czekam na PW po zakonczeniu fazy testowej!!! Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2015 testuj szybciej (pipi)a Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 też miałem sie spytać co z tymi dyskami ssd xd Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Velius mi wisiał 7,5 zł za gierkę video i teraz się zapadł pod ziemię ;/. Ech te Warszawioki. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Mnie do dzisiaj wisza z 2kg bruku Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 chyba trzeba zgłosić na policję zaginięcie, i jakąś grupe pościgową zorganizować Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Może żona sie dowiedziała ze planuje w domu jakiś spęd dorosłych facetów grających w kropki i kreski zrobić i mu kabel od neta zabrałą. Teraz siedzi w piwnicy bo ma kare Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Siema Sorry ale duzo sie dzialo i nie mialem zbytnio dostepu do forum. Niesety jak widac dzisiaj nie wypalilo bo duzo spraw na glowie mialem, a zreszta jest taki UPAŁ ze w 8 chłopa w jednym pokoju bysmy zapewne wydzielali nieprzyjemne zapachy i nie byloby zbyt fajnie. Postaram sie w sierpniu jeszcze cos urzadzic, narazie latam miedzy warszawa a inna mieścinką i wyszlo jak wyszlo. Tak naprawde odwolalem impreze bo nie mam 7,50 dla ravena Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 U Yaczesa też pot po jajkach ociekal a jakoś daliśmy radę powiedz ze ci żona nie pozwoliła xD Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Zona nie ma nic przeciwko. W PL teraz 40 stopni wiec jajka bylyby na miekko Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Mówiłem że żona mu kabel skróciła i nie miał dostepu do forum Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 gramy we wrzesniu? nie mam jeszcze grafiku, ale mysle ze w drugiej polowie jakis wolny weekend powinienem miec Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2015 niedlugo gramy, na razie nie jestem w stanie stwierdzic z duzym wyprzedzeniem kiedy na pewno bede mial czas. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Ja dzis robie uber męskie granie z masorzem xD bardziej chlanie niz granie ale moze mi pokaże deszczcluba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi