Opublikowano 9 października 20159 l no gra, jakos tak 10 milionow graczy. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10mln dwunastolatkow
Opublikowano 9 października 20159 l To naprawdę smutne, Tak to widzę: https://www.youtube.com/watch?v=MDh4i5wzgFI Ten lepszy: https://www.youtube.com/watch?v=a1hlDTxC-wU W sumie racja, CS dostarcza nawet na youtube więc to faktycznie musi wyznaczać standardy. alez emocje wzbudza ta gra! Soul daj znac szybko, to sie kogos za ciebie ogarnie.
Opublikowano 9 października 20159 l Jaczes zakladasz jakies specjslne klapeczki i bandane jak siadasz do kantera?
Opublikowano 9 października 20159 l Sorry czez mam dziuś masę roboty dla tego nie odbierma, szukaj kogoś bo ja muszę jutro podjechać i ogarnąć bardzo ważny temat, który urodził się wczoraj a jak jutro tego nie zrobię to już mogę nie mieć szansy!
Opublikowano 9 października 20159 l ok, no problem, nastepnym razem. Juz jest zastepstwo - banita Soban powraca na czeskie granie
Opublikowano 9 października 20159 l tylko deseczke i wirelessowe sluchawki Ale przyznaj sie drzesz na glos fire in the hole
Opublikowano 9 października 20159 l Przyniescie wutke, ja juz kupilem, z tym ze bede pil juz dzisiaj pod kantera, wiec nie wiem ile zostanie
Opublikowano 9 października 20159 l Będą filcowe podkładki pod krzesła wiec odrazu wódka wchodzi do menu? To mi sie podoba xd chociaż ja nadal rozważam przyjazd samochodem
Opublikowano 9 października 20159 l kanabis tyle chlal, ze zawsze juz bedzie nayebany. Cos jak obelix.
Opublikowano 9 października 20159 l Ja jutro jednak nie bede pil bo wyladowalem na antybiotykach wlasnie z powodu pewnego gówna:( Teoretycznie mam jutro lekarza rano jeszcze ale narazie nie odwoluje obecnosci bo chce jutro (pipi)a byc u Dave'a. Bede w kontakcie.
Opublikowano 9 października 20159 l jest szansa na jeszcze jedno granie w tym miesiacu? np 24 w sobote? bo pogralbym z wami, ale jak na zlosc dzisiaj mam wolne, a jutro pracuje 11-19
Opublikowano 9 października 20159 l kanabis tyle chlal, ze zawsze juz bedzie nayebany. Cos jak obelix. Pięknie powiedziane Dawid!
Opublikowano 9 października 20159 l Przyniescie wutke, ja juz kupilem, z tym ze bede pil juz dzisiaj pod kantera, wiec nie wiem ile zostanie ile tej wudki ? litr na głowe ? ja bym wino wziął jest tam dobry sklep obok ciebie ?
Opublikowano 10 października 20159 l Bo tak piszą (pipi)ane zwierzęta. Nie ludzie. Ludzie są bardziej d y s t y n g o w a n i. CS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zawsze ginąłem pierwszy. Naturalna reakcja immunologiczna w pełni wykształconego organizmu.