Opublikowano 10 października 20159 l Dobra imprezka. Szkoda ze nie mogłem popić i bawić sie równie dobrze co Yano Dzieki za mozliwosc wspolnego popykania Yaczes. No i fajnie bylo wkoncu spotkac Kazuba i Teddiego Edytowane 10 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 11 października 20159 l Dobra posiadówka. Rycerze i piłkarze goty, były emocje przy rozgrywaniu akcji Wiemy też, że Yano nie nadaje się na bramkarza i powinno mu się zabrać prawo jazdy. Oglądaliście jeszcze tego Mad Maxa?
Opublikowano 11 października 20159 l "Yano ale wygrałeś", "Wygrałes już Yano". "Brawo Yano", "Wszyscy, brawo Yano" xDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 11 października 20159 l Mistrz kierownicy uciekał W ogóle yanek pod koniec dawał czadu. Yano: "Windows 10 to gówno, odpala się 4 razy dłużej niż 8" Ja: "Mi sie w10 w 10 sekund odpala, tak samo jak 8" Yano: "spierdalaj" xDDD Edytowane 11 października 20159 l przez teddy
Opublikowano 11 października 20159 l "Yano ale wygrałeś", "Wygrałes już Yano". "Brawo Yano", "Wszyscy, brawo Yano" xDDDDDDDDDDDDDD Mistrz kierownicy uciekał W ogóle yanek pod koniec dawał czadu. Yano: "Windows 10 to gówno, odpala się 4 razy dłużej niż 8" Ja: "Mi sie w10 w 10 sekund odpala, tak samo jak 8" Yano: "spierdalaj" xDDD Yano został komendantem melanżu w tej edycji. Potem były lepsze akcje. Zamawialiśmy kebsy i jakieś pół godziny od zamówienia Yano do Czezkiego z miną typu "ojciec chrzestny": - Pozwól, że zadam Ci istotne acz proste pytanie, gdzie qrva są kebaby!!?? Edytowane 11 października 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 11 października 20159 l xddddddddd no to czekam aż książe wstanie Edytowane 11 października 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 października 20159 l miałem wrażenie że czekamy na te kebaby już kilka godzin ;p to przez to cygaro niczym w mgs, nie pamiętam wszystkich detali, chociaż kebs był dobry
Opublikowano 11 października 20159 l dokladnie, wyrzucilem polowe. Na domiar zlego rano palil drugi raz :<<<<<
Opublikowano 11 października 20159 l wiem co macie na myśli, normalnie też by mi nie smakował (to chyba z kebab kinga?) ale wczoraj po tylku "godzinach" czekania i tak byłem zadowolony że moge go zjeść xd
Opublikowano 11 października 20159 l Kurde jak mieliscie smieszne cygara to zazdraszczam ustawki jeszcze bardziej
Opublikowano 11 października 20159 l Szkoda z enie mogłem tym razem byc, ja je.bie jaka cudowna zajawka. Myslalem ze juz nigdy nie poczuje sie jak miałem te 10 lat i sie chodziło z kumplami z osiedla na jakies plejaki czy pegazusy. W chu,j propsy za inicjatywe Czezki w czasach kiedy termin "żywy przeciwnik" uznaje sie tego po drugiej stronie światłowodu za oceanem spokojnym
Opublikowano 11 października 20159 l czy przenieśliście stojak razem z Yanem? xd albo czaicie siedzieć w tym stanowisku i 4 chłopa by trząchało tym podczas jazdy w wrc? xddd
Opublikowano 11 października 20159 l Nie, Yaczes naprawiał bo Yano pourywał pedały i biegi z mocowań xD