Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda z enie mogłem tym razem byc, ja je.bie jaka cudowna zajawka. Myslalem ze juz nigdy nie poczuje sie jak miałem te 10 lat i sie chodziło z kumplami z osiedla na jakies plejaki czy pegazusy. W chu,j propsy za inicjatywe Czezki w czasach kiedy termin "żywy przeciwnik" uznaje sie tego po drugiej stronie światłowodu za oceanem spokojnym

przehypowane

nie ma balkonu

Opublikowano

Pady, okulary przeciwsłoneczne, szczoteczka do zębów. 

Jeszcze tylko gram kokainy, żel do włosów i u jaczesa bedzie mozna z bezdomnego zrobic uczestnika warsaw shore kosztem zlotowiczow

Opublikowano (edytowane)

a kiedy to jest i gdzie ? bo ja nadal mam kaca po 18tce extreme xD

ok już se wygooglowałem

http://warsawgamesweek.pl/informacje-praktyczne/

dla mnie jeśli chodzi o merytoryczne atrakcje to jedynie obczajenie gogli VR od sony, ale pewnie kolejka będzie ogromna

bo same gierki pooglądać to se moge w necie ;p

no ale jesli mamy iść towarzysko to mozna pomyśleć

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

zaje,bista choroba. można cisnąć leszczy z lamusami się nie pieścić i mieć na to papiery. wiem że są skutki uboczne ale gdzie ich nie ma ? zawsze mam ochotę pocisnąć księża kiedy mówi mi szczęść boże (mimo że ja go olewam i nawet nic nie mówie), ale jestem za kulturalny. z turetem można więcej. znacie jakiegoś tureta ?

jak ktoś poczuł się urażony bo ma tureta to w chuyu to mam hu,jasie zaj,ebany pjer,dolsie obs,rańcu  

ale co fajne to ekspo ? w sumie nieistotne bo my jesteśmy fajni. może znowu bede w telewizji  

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

zaje,bista choroba. można cisnąć leszczy z lamusami się nie pieścić i mieć na to papiery. wiem że są skutki uboczne ale gdzie ich nie ma ? zawsze mam ochotę pocisnąć księża kiedy mówi mi szczęść boże (mimo że ja go olewam i nawet nic nie mówie), ale jestem za kulturalny. z turetem można więcej. znacie jakiegoś tureta ?

jak ktoś poczuł się urażony bo ma tureta to w chuyu to mam hu,jasie zaj,ebany pjer,dolsie obs,rańcu  

ale co fajne to ekspo ? w sumie nieistotne bo my jesteśmy fajni. może znowu bede w telewizji  

Ja znam

https://www.youtube.com/watch?v=ZCq0HunRL-E

Opublikowano

Wiem ze nie wypada sie smiac z chorych. 

Ale kur.wa ile ja bym dał za takie cos na zywo. 

"No wycieram sie i zycie toczy sie dalej" xD

Boze no okropny jestem