Opublikowano 18 marca 20169 l Działająca wątroba: check Wóda: check Pad: check Baterie: Hehe, pierwsze grania zaczynaliśmy koło 14. Ciekawe kiedy będziemy się spotykać 8 rano. Edytowane 18 marca 20169 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 18 marca 20169 l zartowalem yano, sam jestem takim rowem od dawna Jest komplet, ale w razie czego
Opublikowano 19 marca 20169 l Ząłozyłem sweterek, koszulka w spodnie , elegancko, dałem buzi mamie i jade grac w komputer, do warszawy.
Opublikowano 19 marca 20169 l Będzie stream? Looknąłbym co tam za nowe gry do coopa skombinowałeś Dejw.
Opublikowano 20 marca 20169 l To juz czas na nowy kwadrat? Bo ci z góry pewnie organizuja juz głosowanie
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l Kiedy gramy? Tak jak uzgodnilismy, pierwszenstwo ma goty ekipa z ostatniego spotkania Beda planszoweczki
Opublikowano 7 kwietnia 20168 l jeśli będzie miejsce to dajcie znać wcześniej a nie tydzień po zamknięciu listy bo ostatnio pare rzeczy przegapiłem, zwłaszcza jak w tygodniu chcieliście sie spotykać