Opublikowano 6 lipca 20168 l no lepiej żeby wypaliło bo to ostatnia sobota przed premierą nowego monster huntera, więc ostatnia chwila zanim sie zaszyje w piwnicy i będę katował pedalskiego 3dsa i najlepszą giere świata xD myśle że tak dawno już nic nie było że nawet jak 4-5 osób sie stawi to już bedzie sens pograć w coś dwie już są (no chyba że mam bana)
Opublikowano 6 lipca 20168 l dobra są 3 osoby. może jeszcze dziewczyna czezkiego to 4. to moim zdaniem już warto zapuścić temat i wykonać akcje. wiadomo nie będzie to pełna 8 osobowa ekipa, ale chyba od 2-3 miesięcy nic sie nie ruszyło w temacie, więc może jednak warto zrobić akcje z kilkoma osobami w razie czego pogramy w bijatyki 1vs1 z różnych epok, przy niewielkiej ilości osób będzie mało czekania, i może to wypalić zresztą gier na 4 graczy jest o wiele więcej niż na 8 graczy, więc nawet przy małej ekipie byśmy mieli większą dowolność w doborze gierek dla dzieci kto jeszcze chętny? Edytowane 6 lipca 20168 l przez Yano
Opublikowano 6 lipca 20168 l spokojnie, bedzie wiecej, dopiero co poszlo info xd na pewno jeszcze orzeszek
Opublikowano 6 lipca 20168 l dobra ekpia + orzech = będzie spoko ale jak ktoś jeszcze sie zgłosi też bedzie fajowo więc dawajcie znać, bo podstawę chyba juz mamy
Opublikowano 7 lipca 20168 l chuopcy, w takim razie umowmy sie na taki termin zeby bylo 8 osob, bo nie jestem w stanie ostatnio robic zbyt czesto grania. Kto kiedy moze /soboty/?
Opublikowano 9 lipca 20168 l Jak o mnie chodzi to wolne mam 6 i 13 sierpień. Gdyby coś się działo w tym czasie to ja na bank. Wcześniej lipa.
Opublikowano 15 lipca 20168 l teraz, ale musze sie nagrac w overwatcha i stein's gate i dragon's crown xd