Opublikowano 11 maja 20177 l ja na razie nie wiem bo może być #komunia dam znac w tygodniu jak bedzie jeszcze wolne miejsce
Opublikowano 17 maja 20177 l ja nadal nie wiem co z robotą, jutro ma sie wyjaśnić jak kierownik i dyrektor dokończą swoje kombinacje opcje są 3: 1 robota do 20 i chuj 2 robota do ok 14-15 i mógłbym dotrzeć na ok 16 3 urlop i moge być od rana
Opublikowano 18 maja 20177 l x360 i ds4 mam plemnika do pc jak cos Edytowane 18 maja 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 19 maja 20177 l dobra chuopcy, to na 12 8. yano wezcie wszystkie pady, wiecie jak to jest z windowsem. I kable micro usb.
Opublikowano 19 maja 20177 l raczej vodzitsu. Cos sie zamowi, wedle uznania. Tylko wez pady, bo niektorzy nie maja XB i bedzie dupa z grania.
Opublikowano 19 maja 20177 l mozesz wziac do switcha (pipi)ety na wszelki wypadek. Dzieki. Ja teraz sobie przypomnialem jak cudownie miec peceta - walka z co druga gra indie zeby w ogole pad dzialal xD