Skocz do zawartości

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Featured Replies

Opublikowano

Wezmę tablet z hearthstonem.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 156,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Trochę podłubałem i oto oficjalny plakat drugiej edycji     I jak by ktoś chciał specjalna licencjonowana sygna dla bywalców Czezkych salonów  

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi:    

Opublikowano

Ja bym stawial na pewniaka, czyli patrzenie jak bluber gra w pro evo.

Opublikowano

O ale w mecza to można pyknąć co nie blubi

Opublikowano

Na ktoryms tam e3, z orzechem i wezyrem, komentowalismy na streamie konfe wlasnie w takim okienku jak wyzej (w sensie siedzielismy nayebani i pyerdolilismy glupoty), a forumek to ogladal i dzieki temu wiedzial co myslec o nadchodzacych tytulach.

TEDDY, CO TY NA TO?

Opublikowano
15 minut temu, Dave Czezky napisał:

Ja bym stawial na pewniaka, czyli patrzenie jak bluber gra w pro evo.

Dla mnie hit 

Opublikowano
23 minuty temu, Dave Czezky napisał:

TEDDY, CO TY NA TO?

Stawiam ze jak nas bedzie troche wiecej to nie bedzie nic slychac tylko belkot xD no ale mozna sprobowac tylko wez kamerke!

Opublikowano

Milan z Poznania a2jką masz 2,5 jak dobrze zrobisz dociś 

Opublikowano

Trzeba by pomyslec nad jakis slowem, ktore wywoluje picie lufy. Obysmy nie trafili z np. tv jak na pamietnej konferencji m$, bo wtedy to smierc w godzine.

Opublikowano

Proponuje shota za każdy cringe jak źle zbita piątka, nieudane podanie dłoni itp ea zawsze dostarcza tego typu kontent. Za akcje jak zjarany snoop w battlefieldzie będzie picie dupom.

Można tez obejrzeć pierwszy zmierzch i pic szota za każdym razem jak bella ma otwarte usta i czegoś nie wie.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

JARAM SIE

Opublikowano

To co sobota gdzieś koło 19.30 @teddy ? Jakie rejony w ogole?

Opublikowano

Moze byc wczesniej jak ktos nie ma co robic. Mam pare rzeczy do poogarniania rano ale mysle ze od 15 spokojnie mozna sie schodzic kto tam chce. Nie nastawiamy sie na granie wiec nie ma spiny zeby wszyscy dotarli o jednej godzinie. Rejon to ursynow, porozsylam dokladny adres na PW w okolicach piatku.

Opublikowano

Ku,rwa, akurat na przeciwległym zakątku mapy jak w jakiejś ubigrze :[ 

Opublikowano

Ale przy samiutkim metrze wiec mozna fast travelowac :cool:

Opublikowano

Jaram sie jak rozi slonina! 

Opublikowano

Licze ze ea dostarczy tak mocno jak przy bf1

Opublikowano
15 godzin temu, teddy napisał:

Licze ze ea dostarczy tak mocno jak przy bf1

chyba jak przy bf v xD 

Opublikowano

Ale tu chodziło o gameplay z celebrytami. Przy V jeszcze Snoop gnoja nie smażył.

Co jak co, ale ziom grał zgodnie z realiami - ukrywał się w okopie, a nie biegał jak po(pipi)any.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Dokladnie. Licze na dlugi pokaz BF V z celebrytami poprzebieranymi w rozowe stroje wermachtu :banderas:

Opublikowano

No to BF V daje duże pole do popisu ewentualnej żenadzie. 

Opublikowano

Zainspirowany przez meksykanska druzyne pilki noznej zaplanowalem pewne atrakcje. Zrzutka po 500zl na glowe, ale bedzie warto!

Opublikowano

czy moge zaplacic w bonach paliwowych?

Opublikowano

Svetlana mowi ze tylko dolary