Opublikowano 9 czerwca 20186 l Na M2 coś się z(pipi)ało i tak siedze i czekam na metro... Kupić coś na zapas jak już będę na Natolinie?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Bluber na pewno już dawno z Bogdanem w wyrku. Lublin dopiero skończył imprezę.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Teraz to ja w szkocji siedzę, za tydzień audioriver a potem nad morze szaleć z cebulakami w Sopocie, więc najwcześniej za jakies 3-4 tygodnie dopiero
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l No dzien dobry, a moze i dobry wieczor. Zbliza sie jesienna depresja a jak sobie lepiej radzic z depresja jak spozywajac nadprzyzwoite ilosci alkoholu? No nie znam innej metody. Proponuje wiec spotkac sie po raz kolejny w zacnym gronie by pokonac ta bestie. Proponuje termin za dwa tygodnie od tego posta czyli sobota 08.09. Szczegoly do ustalenia jak uzbieraja sie chetni, ewentualnie przesuniemy termin.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Ja bym się pisał jak co Trzeba tatę pożegnać zanim zjedzą go niedźwiedzie w Kanadzie
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Orzeszek napisał: no ja wylatuje 7.09 xd no to opijemy twoje zdrowie xd
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Skype? Takie cuda to chyba w ameryce tylko, u nas w polsce dzwonimy z telefonow na korbe Dobra panowie to jak robimy, @MaZZeo dasz rade tego 08? Ja moge przelozyc to o tydzien jak cos ale druga polowe wrzesnia moge miec juz zajeta. No i jeszcze kwestia czy spotykamy sie pogadac glupoty tylko czy ustawiamy sie na jakies granie. Jak to drugie to trzeba by wziac pady i jakiegos rozgaleziacza, w piecu mam chyba z 3-4 usbki niezajete
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l a to nie gramy w czlowieka pajaka w przyszly weekend? Tata Orzecha nie pozegnamy
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l wypijemy twoje zdrowie, orzech! Moze jakas telekonferencja z toronto?
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l teddy nie za bardzo, mam wesele xD chociaż serio wolałbym sie napić przy konsoli a nie śledziu.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l No nic najwyżej na(pipi)ie się do komputera. Jak bym tego wcześniej nie robił.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 13 minut temu, Orzeszek napisał: No nic najwyżej na(pipi)ie się do komputera. Jak bym tego wcześniej nie robił. Chodz na wystawe klocucha w sobote, je,bniemy małpki z colą przed i prr wiśta wio