Opublikowano 31 marca 201510 l Mają rozmach skurczysyny.... I pomyśleć, że w zamysłach miała być częścią przepustki sezonowej do Unity.
Opublikowano 31 marca 201510 l Dobra jeden duży AC i 3 małe gierki. Nie do końca pasuje mi styl graficzny tych Chronicles i do tego tego typu gry ostatnio szybko mi się nudzą, ale szanse dać, dam. Zobaczymy.
Opublikowano 31 marca 201510 l Ta seria mogłaby w końcu umrzeć i nikt by nie płakał,a tu atakuje poczwórną dawką raka. Może idą na rekord: ile da się zmieścić bugów w 4 grach Edytowane 31 marca 201510 l przez Soban
Opublikowano 31 marca 201510 l A niech to, chciałem remaster rogue na ps4, co te lenie w ubi sobie myślą.
Opublikowano 31 marca 201510 l Ludzie tak chcieli miejscowke w Azji albo u Ruskich ze az Ubi postanowilo rozmienic to na drobne Teraz kilka mniejszych gier, a pozniej glowne czescu Assassina w Japonii albo innych egzotycznych miejscach - tak to widze. Edytowane 31 marca 201510 l przez hav3n
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l assassins creed było ok puki jeszcze ta "nadrzędna fabuła" była rozwijana od trójki z trójką włącznie to już nijaka gra fabularnie z pretekstami na umieszczenie w danej epoce assasyna, no nic, jak będzie znowu dziurawe to sie kupi znowu na wyprzedaży za 3/4 ceny po kilku miechach
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Autor Tyle dobrze, że konwencje nieco zmienili. Jakby tak ledwo co zapowiedzieli Victory, a teraz kolejnego w takiej formie jaką znamy, byłoby (nie)śmiesznie.
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Obejrzałem gameplay z Chińskiej części AC i nie dla mnie. O ile wygląda to na takie jakieś Mark of The Ninja to gadki strażników są tragiczne i nie mogę tego słuchać.
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Wydaje mi się, że jakby AC miało trafić kiedyś do Polski to z czasów okupacji nazistowskiej. To najbardziej znany okres polskiej historii na świecie.
Opublikowano 19 lipca 20168 l Czy ktoś z was grał w Chronicles? Zastanawiam się intensywnie nad zakupem i szukam informacji z pierwszej ręki. Na ile wystarcza rozgrywka?