Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Od wczoraj - 31 marca, mamy do pobrania Neverwinter F2P. Po pierwszym posiedzeniu, do którego podchodziłem sceptycznie - w końcu MMO na padzie wydawało mi się średnio dobrym rozwiązaniem z perspektywy wieloletniego gracza WOW'a, ale jednak gra się mega przyjemnie, zwłaszcza z ekipą. Nie miałem styczności z tą grą na PC, zatem moja ocena nie ma żadnego odniesienia do oryginału. Tymbardziej, że fanem Neverwintera też nigdy nie byłem, zatem świata i jego historii zupełnie nie znam.Oczywiście są problemy techniczne, typowe dla tej kategorii gier, zwłaszcza świeżo po premierze:- zdarzają się źle działające skrypty,- animacja jest strasznie niestabilna - w mieście potrafi ostro przyciąć,- inne drobne błędy i bugi, które zapewne zostaną naprawione z czasem.O ile samo kontrolowanie postaci jest w miarę przejrzyste i intuicyjne, tak do całej obsługi interfejsu należy po prostu przywyknąć. Jest on dość sprytnie przystosowany do pada i jego ograniczeń. Nie wiem jak będzie się ono sprawdzało w trudniejszych momentach.Po pierwszym posiedzeniu do 2 w nocy i wbiciu healera na 9 lvl wraz z kumplem wiem, że na pewno wrócę do tej gry. Polecam sprawdzić. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ja wczoraj wbilem sobie Warlocka na 5 lvl i jak narazie gra sie przyjemnie chociaz caly interfejs wydaje sie dosc chaotyczny. Pewnie cos tam jeszcze pogram ale nie jestem przekonany czy MMO sprawdzaja sie na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Gra jest po polsku, ale tłumaczenie jest jakieś takie mało intuicyjnie i zawiera gdzieniegdzie błędy. Dziś spróbuje wersję angielską. Ktoś tu miał już styczność z tym tytułem na pc w ogóle? Jak wygląda sprawa z contentem end game? Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi