Skocz do zawartości

Youkai Watch

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kreska jakaś taka chu,jowata. Nie przemawia do mnie design potworków.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zanim my dostaniemy 1-nkę to Japonia będzie ogrywać już 3-jkę. Przez to czekanie wszelaki hype na tytuł zmalał do zera i szczerze poczekam na opinie innych czy przetłumaczenie tego na język shakespear'a było dobre. Niby na plus że duszki/stworki mogą mówić co nadaje im własny charakter ale ich wygląd jest często gęsto zbyt skrajny....

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale mnie wkurza że to już wszędzie wyszło oprócz Europy. Nawet daty nie ma jak patrzyłem po sklepach. Zainteresowałem się gierką dzięki PE, dawno temu w Ohio Nippon była mała wzmianka w grze i jeden klimatyczny screenshot. Graj Velius i pisz relację, chętnie poczytamy.

Opublikowano (edytowane)

1. Robisz browserhax

2. Zmieniasz region

3. Grasz

Na każdym sofcie działa. Na najnowszym odpalam SMT IV od pinga.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Jakby co to na pm ci wyjaśnię, ogólnie to szybka i bezpieczna akcja.

Edytowane przez ragus
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w kkw to sie sprzedaje jak glupie, chyba nawet juz trojka w produkcji, a u nas dopiero jedynka wychodzi

ehhh cudownny rok dla posiadaczy 3ds i fanow jrpg, choc szkoda, ze monotomny bo killerow z innych gatunkow na ten rok brak

ps. znowu mnie kusi 3ds dla tego cholernego ff9-2 czyli bravely default i za chwile juz second