Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Kto czeka na pogromce pokemonów? Level5 złych gier nie robi, szkoda tylko że jeszcze rok do premiery.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Ja czekam, ciekawe czy beda rozne wersje jak pokemon, red, blue, green itp.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Autor Jedynka chyba wyszla w jednej wersji, dwojka juz w dwoch. Inazume nawet w roznych wersjach daja.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l Kreska jakaś taka chu,jowata. Nie przemawia do mnie design potworków.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l https://youtu.be/cKr3ssVFR84 Jakbym był młodszy to i przemówili by do mnie tym światem ale tak to czekam na opinie graczy
Opublikowano 7 listopada 20159 l Zanim my dostaniemy 1-nkę to Japonia będzie ogrywać już 3-jkę. Przez to czekanie wszelaki hype na tytuł zmalał do zera i szczerze poczekam na opinie innych czy przetłumaczenie tego na język shakespear'a było dobre. Niby na plus że duszki/stworki mogą mówić co nadaje im własny charakter ale ich wygląd jest często gęsto zbyt skrajny....
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Nie mialem jeszcze czasu tego ograc. Moge Ci zdac relacje z pierwszej godziny ale dalej nie gralem bo gierke odkladam na ferie.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ale mnie wkurza że to już wszędzie wyszło oprócz Europy. Nawet daty nie ma jak patrzyłem po sklepach. Zainteresowałem się gierką dzięki PE, dawno temu w Ohio Nippon była mała wzmianka w grze i jeden klimatyczny screenshot. Graj Velius i pisz relację, chętnie poczytamy.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Autor Velius pozycz konsole z gierka ;/ Tez juz bym zagral, powaznie mysle o sciagnieciu new3ds z usa
Opublikowano 20 stycznia 20169 l 1. Robisz browserhax 2. Zmieniasz region 3. Grasz Na każdym sofcie działa. Na najnowszym odpalam SMT IV od pinga. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez ragus
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Jakby co to na pm ci wyjaśnię, ogólnie to szybka i bezpieczna akcja. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez ragus
Opublikowano 23 lutego 20169 l A ja właśnie dostałem przesyłkę z Australii A wiadomo kiedy Dragon Questy? W siódemkę chcę grać!
Opublikowano 23 lutego 20169 l Akurat dobry odstęp od Bravely Second i FE Fates (o ile wyjdzie przed wakacjami w EU), czasem udaje się kwadratowym jakiś miłą zaskoczkę dla graczy zrobić :-]
Opublikowano 24 lutego 20169 l Autor Super wiadomosc, jeszcze daty fire emblem i dragon questow i jestem w niebie
Opublikowano 24 lutego 20169 l dla mnie must have sam nie wiem czemu ale cholernie chcę tą grę spróbować
Opublikowano 24 lutego 20169 l w kkw to sie sprzedaje jak glupie, chyba nawet juz trojka w produkcji, a u nas dopiero jedynka wychodzi ehhh cudownny rok dla posiadaczy 3ds i fanow jrpg, choc szkoda, ze monotomny bo killerow z innych gatunkow na ten rok brak ps. znowu mnie kusi 3ds dla tego cholernego ff9-2 czyli bravely default i za chwile juz second