Skocz do zawartości

Youkai Watch

Featured Replies

Opublikowano

Kto czeka na pogromce pokemonów?

Level5 złych gier nie robi, szkoda tylko że jeszcze rok do premiery.

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja czekam, ciekawe czy beda rozne wersje jak pokemon, red, blue, green itp.

Opublikowano
  • Autor

Jedynka chyba wyszla w jednej wersji, dwojka juz w dwoch. Inazume nawet w roznych wersjach daja.

Opublikowano

Kreska jakaś taka chu,jowata. Nie przemawia do mnie design potworków.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ameryka juz gra, europa w (pipi)e jak zawsze

Opublikowano

Zanim my dostaniemy 1-nkę to Japonia będzie ogrywać już 3-jkę. Przez to czekanie wszelaki hype na tytuł zmalał do zera i szczerze poczekam na opinie innych czy przetłumaczenie tego na język shakespear'a było dobre. Niby na plus że duszki/stworki mogą mówić co nadaje im własny charakter ale ich wygląd jest często gęsto zbyt skrajny....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie mialem jeszcze czasu tego ograc. Moge Ci zdac relacje z pierwszej godziny ale dalej nie gralem bo gierke odkladam na ferie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale mnie wkurza że to już wszędzie wyszło oprócz Europy. Nawet daty nie ma jak patrzyłem po sklepach. Zainteresowałem się gierką dzięki PE, dawno temu w Ohio Nippon była mała wzmianka w grze i jeden klimatyczny screenshot. Graj Velius i pisz relację, chętnie poczytamy.

Opublikowano
  • Autor

Velius pozycz konsole z gierka ;/

Tez juz bym zagral, powaznie mysle o sciagnieciu new3ds z usa

Opublikowano

1. Robisz browserhax

2. Zmieniasz region

3. Grasz

Na każdym sofcie działa. Na najnowszym odpalam SMT IV od pinga.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jakby co to na pm ci wyjaśnię, ogólnie to szybka i bezpieczna akcja.

Edytowane przez ragus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

premiera u nas 29.04.2016

12743640_936153573127261_400663485048731

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A ja właśnie dostałem przesyłkę z Australii :) A wiadomo kiedy Dragon Questy? W siódemkę chcę grać!

Opublikowano

Akurat dobry odstęp od Bravely Second i FE Fates (o ile wyjdzie przed wakacjami w EU), czasem udaje się kwadratowym jakiś miłą zaskoczkę dla graczy zrobić :-]

Opublikowano
  • Autor

Super wiadomosc, jeszcze daty fire emblem i dragon questow i jestem w niebie

Opublikowano

Podobno system walki słabiutki.

Opublikowano

w kkw to sie sprzedaje jak glupie, chyba nawet juz trojka w produkcji, a u nas dopiero jedynka wychodzi

ehhh cudownny rok dla posiadaczy 3ds i fanow jrpg, choc szkoda, ze monotomny bo killerow z innych gatunkow na ten rok brak

ps. znowu mnie kusi 3ds dla tego cholernego ff9-2 czyli bravely default i za chwile juz second