Opublikowano 3 maja 20177 l Ten pierwszy wyscig :x Granice absurdu sa nieznane rezyserom tego tasiemca. Im dalej tym coraz lepiej. Idealny gniot na samotny dzienw chalupie.
Opublikowano 6 maja 20177 l Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. Edytowane 6 maja 20177 l przez chris85
Opublikowano 7 maja 20177 l Zupełnym przypadkiem będąc na urlopie obejrzałem w tv pierwszą część FF i bawiłem się o niebo lepiej niż na 8 części. Nawet jeśli chodzi o zdjęcia - efekt prędkości uzyskany w pierwszej części podczas wyścigu do dziś robi robotę, obecnie jest tylko dużo wybuchów, zbliżeń i trzęsącej kamery. I nawet Riddick, tfu, Vin jest jakiś ludzki a nie tylko z kamienną twarzą cedzi "Family, family, family". Ech, musiałem się wyżalić.
Opublikowano 7 maja 20177 l Cześć 1 to trochę żenada. Te teksty o wygranych i wyścig trwający 10 sekund przez 30 xd Podtlenek i podświetlane podwozie pomijam.
Opublikowano 7 maja 20177 l Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci.
Opublikowano 7 maja 20177 l Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci. 9 pobije rekord ósemki na chillku. Edytowane 7 maja 20177 l przez sprite
Opublikowano 7 maja 20177 l A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc. Edytowane 7 maja 20177 l przez Rudiok
Opublikowano 7 maja 20177 l a tutaj aż strach się bać ile wyciągnie ładne autka, absurdalne akcje, wybuchy, pościgi, emocjonalne pierdy + pewnie ze 2 części będą jeszcze jechać na zwłokach Paula. prosta rozrywka dla prostych ludzi. iść, odmóżdżyć się i tyle. Vin ON może w końcu dostanie swojego oskara, albo mu odwali szybciej, no zobaczymy.
Opublikowano 7 maja 20177 l A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc. Pewnie zapowiedzą 10 część jako finał F&F. Rekord Box Office zostaje pobity. Finał oczywiście okaże się łajno prawdą. W 11 części syn Briana, jeszcze jako gówniak zacznie się ścigać w nielegalnych wyścigach. Z pomcą przyjdzie mu wujek Vin Diesel...
Opublikowano 11 maja 20177 l Autor BEST MOVIE EVER Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) Shakespeare by lepiej tego nie napisał. Wiadomo jednak, że wszystko dobrze się kończy, nie można zadzierać z Domem Toretto. Brakuje niestety Brian'a, filaru tej serii... RIP PAUL WALKER Film 10/10. Polecam serdecznie.
Opublikowano 11 maja 20177 l Autor Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) z tej listy madmax ma tylko efekty, także TAK, lepszy
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Będzie raczej guwno, a Rodriguezowa stara jak skórwesyn a se ciągle dobrze wygląda
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Niech to już zginie. Ostatnia część tej głównej serii bo spin offów nawet nie ruszam to było tak parujące (pipi). Próbowałem jak na Netflix było i nie dałem rady. Po 10 minutach miałem dość
Opublikowano 29 stycznia 20205 l ja wytrzymałem z ósemka gdzieś do połowy, bo fabuła nagle tak sie wyje.bała na cyce, że mój fejspalm slyszeli aż w Zakopanym
Opublikowano 31 stycznia 20205 l także tego nie no kurna i tak się obejrzy. 2:50 apogeum kaskaderskiego cringu
Opublikowano 1 lutego 20205 l te wstawki kaskaderskie CGI są z filmu na film coraz głupsze To już wolałbym chyba zagrać w gierkę z tymi wszystkimi skokami przez pół kanionu tylko... nie taką Oj jak mi się Stuntmant z PS2 teraz przypomniał. Taki remake brałbym na premiere
Opublikowano 1 lutego 20205 l jak to mówią: sky is the limit Dom - potrzymaj mi Coronę nie wiem kto odpowiadał za fryzurę charlize theron w filmie ale wyczuwam silną inspirację Spoiler
Opublikowano 2 lutego 20205 l Wszyscy się śmieją i plwają, a w box office pewnie ze dwa miliardy pękną