Skocz do zawartości

Fast And Furious Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Ten pierwszy wyscig :x Granice absurdu sa nieznane rezyserom tego tasiemca. Im dalej tym coraz lepiej. Idealny gniot na samotny dzienw chalupie.

• Odpowiedzi 201
  • Wyświetleń 38,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Zupełnym przypadkiem będąc na urlopie obejrzałem w tv pierwszą część FF i bawiłem się o niebo lepiej niż na 8 części. Nawet jeśli chodzi o zdjęcia - efekt prędkości uzyskany w pierwszej części podczas wyścigu do dziś robi robotę, obecnie jest tylko dużo wybuchów, zbliżeń i trzęsącej kamery. I nawet Riddick, tfu, Vin jest jakiś ludzki a nie tylko z kamienną twarzą cedzi "Family, family, family". Ech, musiałem się wyżalić.

Opublikowano

Cześć 1 to trochę żenada. Te teksty o wygranych i wyścig trwający 10 sekund przez 30 xd Podtlenek i podświetlane podwozie pomijam.

Opublikowano

Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina.

To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci.

Opublikowano

To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci.

9 pobije rekord ósemki na chillku.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc.

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

a tutaj aż strach się bać ile wyciągnie

18238654_1867507180167441_54856322025817

ładne autka, absurdalne akcje, wybuchy, pościgi, emocjonalne pierdy + pewnie ze 2 części będą jeszcze jechać na zwłokach Paula. prosta rozrywka dla prostych ludzi. iść, odmóżdżyć się i tyle. Vin ON może w końcu dostanie swojego oskara, albo mu odwali szybciej, no zobaczymy.

Opublikowano

A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc.

Pewnie zapowiedzą 10 część jako finał F&F. Rekord Box Office zostaje pobity. Finał  oczywiście okaże się łajno prawdą. W 11 części syn Briana, jeszcze jako gówniak zacznie się ścigać w nielegalnych wyścigach. Z pomcą przyjdzie mu wujek Vin Diesel...

Opublikowano
  • Autor

BEST

MOVIE

EVER

Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) Shakespeare by lepiej tego nie napisał. Wiadomo jednak, że wszystko dobrze się kończy, nie można zadzierać z Domem Toretto. Brakuje niestety Brian'a, filaru tej serii...

RIP PAUL WALKER

Film 10/10. Polecam serdecznie.

Opublikowano

Lepszy niż Mad Max? 

Opublikowano
  • Autor

Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) 

z tej listy madmax ma tylko efekty, także TAK, lepszy

• 2 lata później...
Opublikowano

Będzie raczej guwno, a Rodriguezowa stara jak skórwesyn a se ciągle dobrze wygląda :wub:

Opublikowano

Niech to już zginie. Ostatnia część tej głównej serii bo spin offów nawet nie ruszam to było tak parujące (pipi). Próbowałem jak na Netflix było i nie dałem rady. Po 10 minutach miałem dość

Opublikowano

ja wytrzymałem z ósemka gdzieś do połowy, bo fabuła nagle tak sie wyje.bała na cyce, że mój fejspalm slyszeli aż w Zakopanym :yao:

Opublikowano

także tego :yao: nie no kurna i tak się obejrzy.

2:50 apogeum kaskaderskiego cringu :rotfl:

Opublikowano

te wstawki kaskaderskie CGI są z filmu na film coraz głupsze :facepalm:

To już wolałbym chyba zagrać w gierkę z tymi wszystkimi skokami przez pół kanionu tylko...

nie taką :yao:  

Oj jak mi się Stuntmant z PS2 teraz przypomniał. Taki remake brałbym na premiere :notbad: 

Opublikowano

Żeby przebić skakanie między budynkami i ściganie z łodzią, no szacun :notbad:

Opublikowano

jak to mówią:

sky is the limit

Dom - potrzymaj mi Coronę

nie wiem kto odpowiadał za fryzurę charlize theron w filmie ale wyczuwam silną inspirację

Spoiler

gracjan2.jpg

Opublikowano

Nowe poziomy absurdu osiągnięte. Obejrzy się do wódeczki.

Opublikowano

Wszyscy się śmieją i plwają, a w box office pewnie ze dwa miliardy pękną :rotfl: