Skocz do zawartości

Fast And Furious Cinematic Universe

szejdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.02.2021 o 23:36, PiotrekP napisał:

W 20 częsci ich dzieci będą się mścić bo lety i ta druga karmiły je szpinakiem zamiast hamburgerami.

Jest bardziej upodlona seria w historii kina? 

Nooo choooryy... Zrobią remake gdzie będą do siebie łoić z karabinów w trakcie wyścigu na 1/4 mili:pawel:

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, McDrive napisał:

Nooo choooryy... Zrobią remake gdzie będą do siebie łoić z karabinów w trakcie wyścigu na 1/4 mili:pawel:

tyrese gibson i jason statham już grali w death race. może zrobili coś jak ze star warsami i już ponad 10 lat temu pokazali co się będzie działo niebawem w tej serii :dynia:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ej no, ja się bawiłem w kinie wybornie :cool2:

Mnóstwo pojebanych akcji, plot armor, kosmos, John Cena, nawet Vin Diesel jakiś normalniejszy, dużo cameo z poprzednich części i teaser kolejnej odsłony po napisach. W kategorii kina odmóżdżająco-rozrywkowego nie mają sobie równych :bunny:

• Plusik 1
Opublikowano

przetrwałem ostatnio całego hobbsa i shawa jako pierwszy film w życiu z całej tej sagi i muszę przyznać że dawno nie widziałem czegoś tak durnego. Zdecydowanie jeżeli kiedyś będę miał oglądać jakiś inny to walne na dzień dobry ze dwa browary.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten film jest tak głupio przyjemny, że nie znam lepszej serii guilty pleasure. 9 wspięła się na nowe wyżyny absurdu i absolutnie już nie wiem o co tam chodzi w fabule i czemu ekipa vina jest tajnymi agentami.

Spoiler

murzyni lecący w kosmos rakietomobilem zbudowanym przez typa z tokio drift to highlight filmu

• Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądając 9. doszedłem do wniosku, że w ostatnich Avengersach było więcej realizmu niż tutaj. Twórcy już odpłynęli w świat fantazji i twardej kokainy przy pisaniu scenariusza. Plus tego taki, że zdają sobie z tego sprawę i najbardziej irytująca postać ostatnich części, czyli Roman, tutaj naprawdę da się lubić i chłop chyba wie, o co tutaj chodzi, bo sam zwraca innym uwagę jakie ich przygody są niedorzeczne i nierealistyczne. 

No i jak można oglądać te filmy w napięciu jak nikt tutaj absolutnie nie ma prawa zginąć, a martwi wracają jak grzyby po deszczu. Zobaczycie, że w 10. filmie wróci postać grana przez Paula Walkera. 

Opublikowano
Godzinę temu, LukeSpidey napisał:

No i jak można oglądać te filmy w napięciu jak nikt tutaj absolutnie nie ma prawa zginąć, a martwi wracają jak grzyby po deszczu. Zobaczycie, że w 10. filmie wróci postać grana przez Paula Walkera. 

Oczywiście że tak, zresztą 

Spoiler

ostatnia scena to sugeruje.

No dla mnie ta część to już totalnym brakiem wiarygodności przebiła wszystko. Ktoś tu się zapatrzył na Marvela i chce z tej ekipy zrobić także niezniszczalnych herosów. Oglądam już tą serie tylko dla beki. 

Opublikowano
16 minut temu, Sep napisał:

Oczywiście że tak, zresztą 

Ukryj zawartość

ostatnia scena to sugeruje.

No dla mnie ta część to już totalnym brakiem wiarygodności przebiła wszystko. Ktoś tu się zapatrzył na Marvela i chce z tej ekipy zrobić także niezniszczalnych herosów. Oglądam już tą serie tylko dla beki

A są w ogóle jakieś inne powody? :D

• Plusik 1
Opublikowano

Muszę zobaczyć co tam takiego niemożliwego jest w tym F9, przecież każda poprzednia część to były normalnie wykonywane rzeczy, ludzie to robią na co dzień.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadrobiłem F9 i ale to było słabe. Już nawet pomijając głupie pomysły, film jest po prostu nudny. Jedyne śmieszne momenty to te z magnesami, a to i tak tylko przez pierwsze 2-3 minuty. Najgorsza cześć w serii i aż strach pomyśleć jak słaba będzie następna.

• Plusik 1
  • 1 rok później...