Gość mastafaker Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Ten pierwszy wyscig :x Granice absurdu sa nieznane rezyserom tego tasiemca. Im dalej tym coraz lepiej. Idealny gniot na samotny dzienw chalupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. Edytowane 6 maja 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Zupełnym przypadkiem będąc na urlopie obejrzałem w tv pierwszą część FF i bawiłem się o niebo lepiej niż na 8 części. Nawet jeśli chodzi o zdjęcia - efekt prędkości uzyskany w pierwszej części podczas wyścigu do dziś robi robotę, obecnie jest tylko dużo wybuchów, zbliżeń i trzęsącej kamery. I nawet Riddick, tfu, Vin jest jakiś ludzki a nie tylko z kamienną twarzą cedzi "Family, family, family". Ech, musiałem się wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Cześć 1 to trochę żenada. Te teksty o wygranych i wyścig trwający 10 sekund przez 30 xd Podtlenek i podświetlane podwozie pomijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Teraz żenada, ale wtedy to był szał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) Ósemka już zarobiła, ponad miliard $. Obok Star Warsów, to najlepiej zarabiający tasiemiec w historii kina. To akurat jest spowodowane w dużej mierze śmiercią Paula. Ludzie byli ciekawi jak ta tragedia wpłynie na realizacje siódemki, a ósemka jak się potoczy bez udziału Briana jako jednej z głównych postaci. 9 pobije rekord ósemki na chillku. Edytowane 7 maja 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc. Edytowane 7 maja 2017 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 a tutaj aż strach się bać ile wyciągnie ładne autka, absurdalne akcje, wybuchy, pościgi, emocjonalne pierdy + pewnie ze 2 części będą jeszcze jechać na zwłokach Paula. prosta rozrywka dla prostych ludzi. iść, odmóżdżyć się i tyle. Vin ON może w końcu dostanie swojego oskara, albo mu odwali szybciej, no zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 A 10 jako okrągła rocznica wciągnie 2 miliardy w miesiąc. Pewnie zapowiedzą 10 część jako finał F&F. Rekord Box Office zostaje pobity. Finał oczywiście okaże się łajno prawdą. W 11 części syn Briana, jeszcze jako gówniak zacznie się ścigać w nielegalnych wyścigach. Z pomcą przyjdzie mu wujek Vin Diesel... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 BEST MOVIE EVER Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) Shakespeare by lepiej tego nie napisał. Wiadomo jednak, że wszystko dobrze się kończy, nie można zadzierać z Domem Toretto. Brakuje niestety Brian'a, filaru tej serii... RIP PAUL WALKER Film 10/10. Polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Lepszy niż Mad Max? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Byłem wczoraj. Te efekty specjalne, ta obsada, fabuła, rozterki głównego bohatera, gdy musiał działać się przeciwko RODZINIE. Kilka powrotów, do żywych, świetne sceny walki, trochę humorku :)))))))))) z tej listy madmax ma tylko efekty, także TAK, lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Będzie raczej guwno, a Rodriguezowa stara jak skórwesyn a se ciągle dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 Niech to już zginie. Ostatnia część tej głównej serii bo spin offów nawet nie ruszam to było tak parujące (pipi). Próbowałem jak na Netflix było i nie dałem rady. Po 10 minutach miałem dość Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 29 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2020 ja wytrzymałem z ósemka gdzieś do połowy, bo fabuła nagle tak sie wyje.bała na cyce, że mój fejspalm slyszeli aż w Zakopanym Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 31 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2020 także tego nie no kurna i tak się obejrzy. 2:50 apogeum kaskaderskiego cringu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Nie no spoko, że cały film pokazali w 3.5 minuty xD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 te wstawki kaskaderskie CGI są z filmu na film coraz głupsze To już wolałbym chyba zagrać w gierkę z tymi wszystkimi skokami przez pół kanionu tylko... nie taką Oj jak mi się Stuntmant z PS2 teraz przypomniał. Taki remake brałbym na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Żeby przebić skakanie między budynkami i ściganie z łodzią, no szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 jak to mówią: sky is the limit Dom - potrzymaj mi Coronę nie wiem kto odpowiadał za fryzurę charlize theron w filmie ale wyczuwam silną inspirację Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Ten popyerdoleniec ciągle filmy nagrywa: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 1 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2020 Nowe poziomy absurdu osiągnięte. Obejrzy się do wódeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2020 Wszyscy się śmieją i plwają, a w box office pewnie ze dwa miliardy pękną Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi