McDrive 3 082 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 23:36, PiotrekP napisał: W 20 częsci ich dzieci będą się mścić bo lety i ta druga karmiły je szpinakiem zamiast hamburgerami. Jest bardziej upodlona seria w historii kina? Nooo choooryy... Zrobią remake gdzie będą do siebie łoić z karabinów w trakcie wyścigu na 1/4 mili Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 W sumie taki wyscig bym obejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Godzinę temu, McDrive napisał: Nooo choooryy... Zrobią remake gdzie będą do siebie łoić z karabinów w trakcie wyścigu na 1/4 mili tyrese gibson i jason statham już grali w death race. może zrobili coś jak ze star warsami i już ponad 10 lat temu pokazali co się będzie działo niebawem w tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 (edytowane) a pamiętacie jak pierwszy film był o nielegalnych wyścigach ulicznych? xD Edytowane 14 kwietnia 2021 przez mcp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 nielegalne wyścigi to jedno, tam Vin z ekipą robili napady na ciężarówki żeby ukraść takie skarby: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 XD Już sobie to wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Ekranizacja "Cadillacs & Dinosaurs"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 27 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2021 Ej no, ja się bawiłem w kinie wybornie Mnóstwo pojebanych akcji, plot armor, kosmos, John Cena, nawet Vin Diesel jakiś normalniejszy, dużo cameo z poprzednich części i teaser kolejnej odsłony po napisach. W kategorii kina odmóżdżająco-rozrywkowego nie mają sobie równych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Nawet nie wiedziałem, że kolejna część powstała, po trailerze to obstawiam, że dalej to może wyglądać tak Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 przetrwałem ostatnio całego hobbsa i shawa jako pierwszy film w życiu z całej tej sagi i muszę przyznać że dawno nie widziałem czegoś tak durnego. Zdecydowanie jeżeli kiedyś będę miał oglądać jakiś inny to walne na dzień dobry ze dwa browary. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Tylko tokjo drift resztę zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Wytrwalem pierwsze 45 minut. Ale scierwo. Musialem zagasic dwoma browarami, ale niesmak pozostal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Tego się nie zaczyna oglądać nie ojebawszy wcześniej min. dwóch browarów Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Zaraz jadę do kina. Przed wyjściem z domu porter a potem 2 mocne krafty i będzie EGELANCKO Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 tylko mi w tym kinie nie łaź na siku tam i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ten film jest tak głupio przyjemny, że nie znam lepszej serii guilty pleasure. 9 wspięła się na nowe wyżyny absurdu i absolutnie już nie wiem o co tam chodzi w fabule i czemu ekipa vina jest tajnymi agentami. Spoiler murzyni lecący w kosmos rakietomobilem zbudowanym przez typa z tokio drift to highlight filmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Czyli 9-ka jest tak glupia ze az smieszna? To jeszcze nie poziom Bobrow Zombie ale widze ze ida w dobrym kierunku, moze obejrze dla beki Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Oglądając 9. doszedłem do wniosku, że w ostatnich Avengersach było więcej realizmu niż tutaj. Twórcy już odpłynęli w świat fantazji i twardej kokainy przy pisaniu scenariusza. Plus tego taki, że zdają sobie z tego sprawę i najbardziej irytująca postać ostatnich części, czyli Roman, tutaj naprawdę da się lubić i chłop chyba wie, o co tutaj chodzi, bo sam zwraca innym uwagę jakie ich przygody są niedorzeczne i nierealistyczne. No i jak można oglądać te filmy w napięciu jak nikt tutaj absolutnie nie ma prawa zginąć, a martwi wracają jak grzyby po deszczu. Zobaczycie, że w 10. filmie wróci postać grana przez Paula Walkera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Godzinę temu, LukeSpidey napisał: No i jak można oglądać te filmy w napięciu jak nikt tutaj absolutnie nie ma prawa zginąć, a martwi wracają jak grzyby po deszczu. Zobaczycie, że w 10. filmie wróci postać grana przez Paula Walkera. Oczywiście że tak, zresztą Spoiler ostatnia scena to sugeruje. No dla mnie ta część to już totalnym brakiem wiarygodności przebiła wszystko. Ktoś tu się zapatrzył na Marvela i chce z tej ekipy zrobić także niezniszczalnych herosów. Oglądam już tą serie tylko dla beki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 16 minut temu, Sep napisał: Oczywiście że tak, zresztą Ukryj zawartość ostatnia scena to sugeruje. No dla mnie ta część to już totalnym brakiem wiarygodności przebiła wszystko. Ktoś tu się zapatrzył na Marvela i chce z tej ekipy zrobić także niezniszczalnych herosów. Oglądam już tą serie tylko dla beki. A są w ogóle jakieś inne powody? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Dopiero po 9 części ludziska kumają, że to blockbuster do papkornu. Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Muszę zobaczyć co tam takiego niemożliwego jest w tym F9, przecież każda poprzednia część to były normalnie wykonywane rzeczy, ludzie to robią na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Nadrobiłem F9 i ale to było słabe. Już nawet pomijając głupie pomysły, film jest po prostu nudny. Jedyne śmieszne momenty to te z magnesami, a to i tak tylko przez pierwsze 2-3 minuty. Najgorsza cześć w serii i aż strach pomyśleć jak słaba będzie następna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 10 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2023 Ależ to będzie piękny finał . Mam nadzieje że Momoa rozjebie rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 10 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2023 Kiedy już głupie akcje nie mogły być głupsze to wchodzi zwiastun nowych F&F. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi