Colin 1 974 Opublikowano 10 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2023 4 da family. kurła niech to już zdechnie bo szczyt żenady na pograniczu battlefielda i marvela został osiągnięty. a pamiętacie xx lat temu kiedy chodziło o ściganie się kolorowymi autkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2023 MASAKRA ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Pierwsze trzy części to był cymesik, gdzie potem wyszedł zajebisty NFS Undeground i tak to się działo. Proza życia gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Ogladalem w swieta z doskoku fragment 9 i scena z wiszacym mostem powiedziala wszystko o tej serii. A potem murzyni na orbicie przebili murzyna w harierze z gta sa. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 Murzynów w kosmosie nie przebije, ale wrzucili tam chyba wszystkich przeciwników od 5 części Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 To jeszcze nic. Podobno negocjują powrót głównej postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 Uwielbiam to tworzenie glownych antagonistow z typow co niby umarli w tle z 4-5 czesci temu xd Szkoda, ze ta pizda the rock jest smiertelnie obrazony na łysego i nie wystąpi. FF to takie top guilty pleasure dla mnie. W kinie bawie się wybornie, a następnego dnia nie pamiętam o czym był film poza randomowymi klipami w głowie z najbardziej absurdalnych momentów jak murzyni lecący w kosmos rakietosamochodem projektu glownego bohatera tokio drift, ktory jest jakims specem od lotow kosmicznych(xD) albo zblizenie na bica rocka jak odpycha sila muskularnosci torpede z ubota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 4 minuty temu, Soban napisał: Szkoda, ze ta pizda the rock jest smiertelnie obrazony na łysego i nie wystąpi. Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 19 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2023 Jakiś beef mają z vinem od 8 z tego co czytałem - diesel nie ma problemu by mimo tego dalej grac razem, ale johnson sie smiertelnie obrazil i powiedzial, ze moze grac tylko w spin offach bez łysego xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 20 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2023 Paul Walker był główną postacią pozytywną od pierwszego filmu więc ta seria była głównie o nim. Ale to się zaczęło zmieniać gdzieś od czwartego filmu i Vin Diesel zaczął domagać się zmian. Paulowi to było na rękę bo miał swoje projekty, grał w innych filmach miał dokument o rekinach więc zejście na drugi plan było jemu jak najbardziej na rękę. A to też pomogło Vinowi, bo był już tylko aktorem jednego teatru Po śmierci Walkera, Vin Diesel miał już mocno ugruntowaną pozycję w serii i to on zapraszał do kolejnych filmów inne gwiazdy. I stało się tak że gwiazdor Diesel zaprosił profesjonalistę Dwayna Johnsona. Temu jednak nie spodobało się to lekkomyślne podejście do czasu jaki trwoniono na planie. The Rock musiał wielokrotnie przekładać swoje terminy gdzie mial być na planie innego filmu. Próbował coś z tym zrobić ale nie miał poparcia wśród innych aktorów obecnych w serii więc zwyczajnie olał dalsze wystepy. Vin Diesel sam często spóźniał się na plan filmu, sam nie mając innych zobowiązań w innych filmach. The Rock akurat miał i starał się wszystko pogodzić ale gdy jesteś na planie jako costar ale głównego aktora nie ma przez kilka godzin to wiesz. W dłuższej perspektywie warto było olać dalszą taka współpracę. I tylko dlatego The Rock nie gra dalej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2023 (edytowane) Piękne Kino dejłan!11!1!1!1!1 No i muszę przedtem nadrobić poprzednią część W ogóle jaki crossover: Aquaman Cpt Marvel Peacemaker Edytowane 21 kwietnia 2023 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2023 Oni od lat robią ten sam film, tylko skrypty się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 24 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2023 W dniu 21.04.2023 o 18:55, drozdu7 napisał: Oni od lat robią ten sam film, tylko skrypty się zmieniają Dziwne, że Activision ich nie oskarżyło o plagiat cod Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 (edytowane) Więc rybochłop gra typa co go dizel w piątce poza offem sejfem przyjebał i wpadł do wody i teraz się mści Pomysł na antagoniste durny jak japierdole Edytowane 13 maja 2023 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Przecież to FF, wienc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Fabuły dwóch ostatnich Transformersów Baya to przy tym oscarowe skrypty. Nawet gra aktorska lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Po to właśnie się ogląda te filmy. Nie rozumiem oburzenia Chyba przy dziesiątej części każdy wie na co się pisze, jeśli ma zamiar oglądać. Szczególnie po poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Dokładnie. Dlatego ja się do kina wybieram, bo wiem czego można się spodziewać, a i pośmiać się można z tego co tam się odwala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2023 No to kto dzisiaj leci na brum brumy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 19 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2023 Ja chętnie pójdę, ale chyba jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 19 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2023 Ja jak już to może w tani wtorek się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 19 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2023 Szwagier mnie namawia, a ja już poprzedniej odsłony nie mogę zmęczyć na Prime Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 29 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2023 Fast X Ależ to było dobre lepsze nie Fast 9. Jak dla mnie stonowali film względem poprzednika i nie ma tak wielkiego rozpierdolu. To znaczy początek i koniec to parę kosmicznych akcji i w paru momentach po prostu się śmiałem z tego co wymyślili. Końcówka to niezły cliffhanger. No i antagonista grany przez Momoe to niezły świr. Wzorowali się trochę na Jokerze bo koleś ma niezłe odchyły. Teraz dwa lata czekania na drugą część finału Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2023 Juz na torrentach, szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi