Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 0 19:00 ? O 20:00 chyba dopiero ma być trailer, a potem 2 godziny streamu związanego z grą (nie wiem co tam pokażą). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwszy CoD ktory wychodzi tylko na Xbox One,PS4 i PC. http://mashable.com/2015/04/26/call-of-duty-black-ops-3-reveal/?utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ale to wyglada zalosnie, jeszcze latanie i laserki beda Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Niby tylko na nextgeny tworzą, a gra wygląda tylko troszkę lepiej od AW, a nie sporo lepiej, jak się spodziewałem. Tak czy siak czekam na trailer i najlepiej jeszcze jakiś gameplay, jestem ciekaw, jaki movement zrobią, bo od niego zależy czy grę kupię czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Akurat AW wyglądało naprawdę bardzo dobrze jak na coda. Zapewne popracują nad detalami, efektami cząsteczkowymi, może lepszą fizyką i tyle. Tego na screenach niestety raczej nie zobaczysz, dopiero w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Lubię cykl Black Ops za naprawdę fajowe kampanie. Mam nadzieję, że Treyarch zafunduje powrót do Wietnamu po raz trzeci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Co do tego, że Black Ops 3 będzie lepszy od kiepskiego Ghosta i całkiem udanego Advanced Warfare jestem niemal pewny. Zarówno pod względem kampanii, jak i zombies oraz multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Totalny minfuck. Obejrzę to jeszcze z 10 razy i się wypowiem, ale jedno jest już pewne - TA CZĘŚĆ BĘDZIE W (pipi) INNA OD ADVANCED WARFARE.0:47 - TAK JEST KURFY, SĄ ODRYWAJĄCE SIĘ KAWAŁKI CIAŁA, JAK W WORLD AT WAR EDIT.Gość już grał 3 godziny w multiplayer. Jedna rzecz mnie niesamowicie irytuje. Te tekstury na tym trailerze są gorsze niż na poprzedniej generacji konsol ;o Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez JJeday Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mnie zaciekawiła informacja o tym, że do wyboru są unikalne postacie, a nie po prostu loadout do klasy. Może po raz pierwszy od MW4 zainteresuję się CoDem. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Meh... Kierunek piec... Takie rozterki nt. przyszłości cywilizacji to można zaadoptować w coś ambitniejszego niż CoD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na plus paint it black na minus wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bedzie ciekawe wedlug mnie CO-OP kampania,oryginalne zombies od 3ARC i to wszystko. Jaranie sie tym nie ma czym bo przy kazdym codzie tak jest a pozniej ludzie narzekaja i wracaja do poprzedniej gdzie wczesniej ja takze hejtowali. Taka spolecznosc graczy :lapa: Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na plus paint it black na minus wszystko. Zależy kto czego oczekiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak AW mnie pozytywnie zaskoczyło, tak temu się nie uda. No i gdzie ten nextgen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No nextgena niestety nie ma ;/ Czemu ten miałby Cię pozytywnie nie zaskoczyć ? AW był powiewem świeżości, ale był zbyt chaotyczny przez boost jumpa. Tutaj tego nie ma (to unoszenie w powietrzu kompletnie inaczej wpływa na rozgrywkę). Ogólnie rzecz biorąc to wszyscy mówią, że jak cod od Sledgehammer był spoko, ale mega chaotyczny tak tutaj niby jest nowy movement, ale bardziej to przypomina poprzednie cześci co mnie cieszy.Na E3 będzię można pograć w multi, więc i wysyp gameplayów będzie to się wszystko oceni Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak sie zastanawialem ogladajac trailer, Czy gdyby 10 lat temu pokazano mi jak bedzie wyglada Call of Duty w 2015 roku, to uwierzylbym, ze ogladam nastepce genialnej gry wojennej osadzonej w historycznych realiach, ktora zachwycala pieczołowitościa w prezentacji 2wojennych strzelanek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na plus paint it black na minus wszystko. Zależy kto czego oczekiwał. Oczekiwałem klimatu,multiplayera,i nowego silnika graficznego. Dostałem bardzo dobry numer Stonesów który bardziej pasuje do zmagań w wietnamie. W futurystycznych klimatach nowy COD (imo) przegrywa z Titanfall, szkoda że odeszli od cyklu że jedna część to popierdółka w stylu s/f a następna to coś w stylu modern warfare. Dziwne jest że wszyscy domagają sie powrotu do czasów II wojny swiatowej lub współczesnych a oni na siłę pchają sie w egzoszkielety. Dla mnie wymażony zestaw to zremasterowane mapy ze wszystkich częsci modern warfare. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak tak dalej pojdzie to w CoDzie 2016 bedziemy walczyc Mechami na orbitach planet XDD. Gra wyglada ladnie pastgenowo, trailer jak kazdy inny, pif paf I jumpy od sciany. Zaorac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wytrzymałem 30 sekund tego trailera Czy wy naprawdę nie macie tej serii dość? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Activision ściąga youtuberów (Tmartn,Drift0r,Optic,Ali-A, itd) i płaci za hype'owanie gry. Te recenzje są ściśle kontrolowane przez Acti,oni są ich marionetkami. Oni napędzaja hype a spora ilość osób to łyka. Nic nie było napisane ze gra bedzie na nowym silniku to nadal ten stary dobry silnik z quake'a. Gra zaliczyla nawet "downgrade" graficzny, AW wyglądało o wiele lepiej. Tak samo jak teraz gram w BF Hardline, odrazu rzucają mi się słabsze tekstury,gorsza rozdzialka od BF4 na Plejstacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No okej, bo po prostu chciałem wiedzieć czy te hejty to za to, że jest przyszłość i średnia grafika czy powodu wprowadzonych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Niech Activision po prostu odkupi TitanFalla od EA i tam sobie klepie sequele z mechami i innym tech-(pipi)adłem. No i Black Ops to była ta fajna część w Wietnamie, a tutaj jakieś near future? Faktycznie, zaorać. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ostatnia część odrzuciła mnie właśnie tym swoim badziewnym, futurystycznym klimatem. Zamiast powrotu do przeszłości, zje.bana przyszłość. Nie, dzięki. W Wietnamie by coś zrobili albo byli choć trochę oryginalni i np. wojnę w Korei w 1950-1953r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 AW kupiłem bo można było dać jej ocenę Kevin Spacey/10, tutaj nawet się nie (pipi)ą z upiększaniem kampanii do trailera tak jak w AW Tutaj od razu dostajemy wallrunem, robotami i ogólnym clusterfuckiem w ryj.... eh tak bardzo mi szkoda tej serii, jak trudno jest zrobić kopię COD4 albo cokolwiek dziejącego się podczas WWII ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ciekaw jestem czy w Ghosts 2 też dadzą egzoszkielety, a jeśli tak to w jaki sposób to wytłumaczą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi