MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Na pewno krok w dobrą stronę względem black ops 2 i advanced warfare które były za bardzo ad-hd. Kod sieciowy całkiem strawny, dźwięk chyba najlepszy ze wszystkich codów jakie do tej pory wyszły. Niestety, chyba już wyrosłem z tego typu rozrywki, ciągłe bieganie w jednąi drugą stronę, mapy skonstruowane tak że z każdej strony mogą cię zdjąć w ułamek sekundy, jak zwykle tragiczne spawny i jak to mawiają za granicą "inconsistency" czyli ja wpakowuje serie w typa a on mnie ubija 3 pestkami nie wiadomo czemu. Jest mniej latającego szrotu na niebie, w zamian za to mamy supery z Destiny który każdy dostaje niezależnie czy gra dobrze czy jest warzywem. Ogólnie więc fani coda będą zadowoleni, czuje jednak że Halo 5 będzie mieć większa popularność Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Na pewno krok w dobrą stronę względem black ops 2 i advanced warfare które były za bardzo ad-hd. Kod sieciowy całkiem strawny, dźwięk chyba najlepszy ze wszystkich codów jakie do tej pory wyszły. Niestety, chyba już wyrosłem z tego typu rozrywki, ciągłe bieganie w jednąi drugą stronę, mapy skonstruowane tak że z każdej strony mogą cię zdjąć w ułamek sekundy, jak zwykle tragiczne spawny i jak to mawiają za granicą "inconsistency" czyli ja wpakowuje serie w typa a on mnie ubija 3 pestkami nie wiadomo czemu. Jest mniej latającego szrotu na niebie, w zamian za to mamy supery z Destiny który każdy dostaje niezależnie czy gra dobrze czy jest warzywem. Ogólnie więc fani coda będą zadowoleni, czuje jednak że Halo 5 będzie mieć większa popularność wątpliwe chyba że zrobili z halo CoDa jeżeli halo będzie nadal skillową strzelanką to nigdy nie przebije popularnością coda Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 miałem tu na myśli Xboxa tylko, nie ogółem. Z kim nie rozmawiałem podczas bety blopsa to mówił że bierze Halo 5 :] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Nuk3town oficjalnie,juz standarodow w naszej kochanej branzy zrob preorder to dostaniesz. Now cleverly spelled NUK3TOWN, the map has appeared in all of Treyarch’s Black Ops games since the first one and quickly because a fan-favorite due to its far-future setting and hectic gameplay design. According to the official website description, NUK3TOWN “has been re-designed from the ground up to highlight Treyarch’s new momentum-based, chained-movement system…” giving player a “fresh take on this classic run-and-gun, close-quarters multiplayer map.” As of this writing, the website states that the NUK3TOWN pre-order incentive is only available for PlayStation 4, Xbox One, and PC versions of Black Ops 3. You can pre-order here on any of those three platforms. http://mp1st.com/2015/08/31/nuk3town-pre-order-bonus-map-coming-to-call-of-duty-black-ops-3-on-ps4-x1-pc/#.VejFh9JViko Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Będzie za darmo miesiąc po premierze. Znany patent u nich, bez obaw Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Kolejny cod... kolejny raz nie mogę sie powstrzymać od preordera z każdym rokiem powtarzam sobie, że nie będę kupował kolejnego bo to tasiemiec... z Ghostem mi sie udało... na Black Ops 3 preorder właśnie został złożony, a co mi tam Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Niee,tylko nie nuketown.. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Limitka PS4(1TB) z okazji BO3 Kontroler bedzie mozna kupic osobno The DualShock 4 included has a grey and orange color scheme, along with the III logo on the right grip. We’ll also sell the DualShock 4 as a standalone item separately from the bundle. http://blog.eu.playstation.com/2015/09/22/introducing-the-call-of-duty-black-ops-iii-limited-edition-ps4-bundle-with-1tb-of-storage/ Edytowane 22 września 2015 przez Zaqair Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Konsola jeszcze ujdzie ale pad brzydki. Skąd pre order bierzecie ? Wersji na X1 szukam Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Skąd pre order bierzecie ? Wersji na X1 szukam Preodrdera (w zamian za kod do bety) zlozylem w Euro RTV AGD i tam pozostane gdyz uwazam, z cena 219 zeta jest w porzadku i nie ma sensu kombinowac... Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 października 2015 Autor Opublikowano 1 października 2015 Story Trailer Muzyka 10/10 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 chcialbym zeby story bylo tak dobre jak w jedynce, ale watpie czy im sie to uda Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 Oby tak było. Szkoda, że nie zostali jednak w tamtych realiach, bo zawsze to było coś nowego. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 A mi sie własnie bardziej podobało story w BO2 . Po prostu uwielbiam takie tematy. Ale teraz przechodząc BO1 jednak gejming zdecydowanie lepszy niz w BO2 moim zdaniem. Jak CoD moze byc nie adhd? przeciez po to sie w niego gra, pozoiom trudnosci dla jaskiniowca, dużo wybuchów duzo pif paf, czołgi i ful relaks z bycia rambo!!! 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 A ja od dawna marzę o rozdziale singla i multi w CoD-ie i sprzedaży modułowej. Na starej generacji konsol po części się to już stało, albowiem jest dostępny tylko Multi. Singlem jestem zainteresowany mniej więcej tak jak poziomem pogłowia bydła w Argentynie w roku 1887, więc zakup li tylko Multi powiedzmy za 50% ceny to by było to... Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Ta... Żeby tylko te 50%. Patrząc na ceny DLC do Destiny to raczej oba po 220 u nas by były -_- Byłbym za takim pomysłem gdyby przy tym gameplay-u przejście zajęłoby mi ponad 20h, a mapy nie przypominały sznurka. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Nie no nawet te 10h intensywnej kampani by styknęło, no ale nie dwa posiedzenia Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Ta... Żeby tylko te 50%. Patrząc na ceny DLC do Destiny to raczej oba po 220 u nas by były -_- Byłbym za takim pomysłem gdyby przy tym gameplay-u przejście zajęłoby mi ponad 20h, a mapy nie przypominały sznurka. :facepalmz: Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Sprawdziłem dokładnie i mam zarezerwowana gre w RTV Euro AGD po cenie 209 zl, czyli nawet po korzystniejszej cenie niz poprzednio pisalem. Nie mam pojecia, dlaczego teraz jest drozej. Pewnie wtedy byla promocja zwiazana z beta i próbą nagonienia klientów z tej okazji... Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Sprawdziłem dokładnie i mam zarezerwowana gre w RTV Euro AGD po cenie 209 zl, czyli nawet po korzystniejszej cenie niz poprzednio pisalem. Nie mam pojecia, dlaczego teraz jest drozej. Pewnie wtedy byla promocja zwiazana z beta i próbą nagonienia klientów z tej okazji... To chyba się pośpieszyłem z tym anulowaniem pre ordera po otrzymaniu kodu. Na playergames.pl jest za 221 zł z kurierem tylko nie wiem czy można im ufać. http://www.playergames.pl/xbox-one/call-of-duty-black-ops-iii-xone Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 O pare zlotych bedziecie panikowac gdzie kupic taniej Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Pojawiła się lista trofeów do zdobycia. Ostrzegam ,ze mogą pojawić się spoilery dlatego jeżeli ktoś nie chce sobie psuć zabawy radzę nie sprawdzać --> http://www.exophase.com/game/call-of-duty-black-ops-iii-ps4/trophies/ Miesiąc do premiery a nic jeszcze nie ma konkretnego na temat zombies prócz trailera. Przydałyby się jakiś urywek z rozgrywki lub chociaż kilka fotek z gry Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 października 2015 Autor Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Zazwyczaj o zombies nic nie gadali aż do premiery gry Będzie dobrze ;D Edytowane 6 października 2015 przez Janush Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi