Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Dokładnie, single w Black Ops 1 to coś wspaniałego Kampania w Black Ops 3 jest ... inna. Mamy sporo większy teren akcji i rozgrywkę przystosowaną pod coopa. Mi osobiście kampania w Black Ops 1 podobała się sporo bardziej, ale nie grałem jeszcze w BO3 ze znajomymi, a to może dużo zmienić Za to multi w Black Ops 3 jest naprawdę baaardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Hejtowałem, a kupiłem na premierę -_- Jakby ktoś miał zbędny kod na nuk3town, to czy mógłbym prosić o podzielenie się na PM? <cebularasa> Edytowane 6 listopada 2015 przez McDrive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Znajac acti za kilka tyg bedzie do pobrania za darmo. A kodu raczej ci nikt za darmo nie da biorac pod uwage,ze na ebay chodza po 30€ Edytowane 6 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Znajac acti za kilka tyg bedzie do pobrania za darmo. A kodu raczej ci nikt za darmo nie da biorac pod uwage,ze na ebay chodza po 30€Łoł, to ładnie sobie golą. Pamiętasz jak to było z BO2? Mapa była później do pobrania za darmo jak piszesz, bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Tak,byla po paru miechach dostepna za darmo. S Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Testował ktoś Zombie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Znajac acti za kilka tyg bedzie do pobrania za darmo. A kodu raczej ci nikt za darmo nie da biorac pod uwage,ze na ebay chodza po 30€Łoł, to ładnie sobie golą. Pamiętasz jak to było z BO2? Mapa była później do pobrania za darmo jak piszesz, bo nie pamiętam? W Bo2 chyba gdzies na swieta dali. Ale moge sie mylic. Na 100% dodali ja za darmo. Misja nr2 a dokladniej element w pociagu na poziomie realistycznym jest strasznie zle zbalansowana.Daja nam shotgun a jak wiadomo na realistycznym 1 kulka= zgon. Plus w tym miejscu jest tylko 1 checkpoint. Mialem 129 zgonow Edytowane 6 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
michal86ole 2 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 ktoś chętny do co-op'a lub multi? PSN: michal86ole Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3 Przeciez kampanie w Black Ops 1 byla jedna z lepszych kampani w CoD :facepalmz: Tylko MW1 przebija BO1 Skonczylem pierwsza misje i powiem tyle Koncowka misji jest chyba najbardziej brutalna akcja w calej serii. nie. Była nawet słabsza od rozczarowującego MW2. O BO2 to nawet nie warto nic pisać. BO1 miało całkiem porządnie mutli za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trixter 3 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Hejtowałem crapa, ale FIFA zniszczyła "wieczór" i kupiłem XD W sam raz na weekend i płyta na lusterko do auta XD Edytowane 6 listopada 2015 przez Trixter Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 BO1 miało bardzo spoko multi + za(pipi)istą kampanię. Nie wiem co Ci tam się nie podobało Mazzeo, dla mnie najlepszy single razem z MW1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 chetnie pogram ps4 dapo_87 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 kampania w BO1 calkiem za(pipi)ista, najlepszy singiel obok MW1 i swietne multi, szkoda ze pozniej trayarch zaliczylo tendencje spadkowa ;/ kusi mnie BO3 ale sam nie wiem, pewnie bedzie tak jak z kazdym ostanim codem 6h w multi i do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza
atmpitbull 0 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Zapraszam do wspólnej gry w Call of Duty Black Ops III. PSN: atmpitbull Tylko piszcie, że jesteście z PPE Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Chętnie zagram online.PSN:mats3600 Edytowane 6 listopada 2015 przez mats3600 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Nic się multi nie zmieniło od czasu jak grałem w BO2. Myślałem, że będzie więcej możliwości biegania po ścianach i przeskakiwania dachów, bo to co jest to bryndza Choć podejrzewam, że ciekawsze mapy dla tych umiejętności pojawiają się w dlc niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Proponuje pilnowac saveow bo moj wlasnie sie poszedl (pipi)ic. Niby tylko 2 misje na realistycznym ale niesmak pozostaje. Jedyna nadzieje w tym,ze cos jest z serwerami i nie moze odzyskac postepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Jak ktoś chętny do wspólnej gry to zapraszam czarek250885. Jakby co będę aktywny niedziela wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Nic się multi nie zmieniło od czasu jak grałem w BO2. Myślałem, że będzie więcej możliwości biegania po ścianach i przeskakiwania dachów, bo to co jest to bryndza Choć podejrzewam, że ciekawsze mapy dla tych umiejętności pojawiają się w dlc niestety. Chcialbys powtorke z Advanced Warfare ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Od wczoraj jeszcze ani razu nie połączyło mnie z serwerami,nie da rady grać online.U kogoś też tak jest czy ja mam coś zrypane? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Na jakiej platformie grasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Na xone wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Ponoc sa problemy z serwerami od wczoraj na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 (edytowane) Dlatego plusa już nie kupuje i na golda przeskoczyłem:). Bo1 miało w pytke fabułę za to bo2 to już wielki spadek formy. Edytowane 7 listopada 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi