tomci23 55 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Miałem na myśli ghost aw Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Miałem na myśli ghost aw Biorac pod uwage,ze ghost byl tragiczny w SP i Multi. AW byl ok w SP i slaby w multi. To za wysokiej poprzeczki nie mieli. Szczerze mowiac SP w BO3 srednio mi sie podoba,jedynie multi ratuje ta gre. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Da sie singla grać na splicie? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zgodzicie sie, ze granat odlmkowy stracil w BO3 jakakolwiek uzytecznosc? Po rzuceniu wybucha chyba po 5 sekundach. W tym czasie adwersarz, w ktorego ow granat byl wymierzony jest juz 30 metrow dalej w innym pomieszczeniu... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Po zagraniu w H5 nowy COD jest jeszcze większym guwnem niż był, dziękuje dobranoc, do zaorania Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Czy w bo3 jest tryb ground war lub jakis jego odpowiednik? Bo albo jestem ślepy albo wycieli. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Czy w bo3 jest tryb ground war lub jakis jego odpowiednik? Bo albo jestem ślepy albo wycieli. Ground war jest w 3 playliscie. 1 Cytuj
Boomcio 4 147 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zgodzicie sie, ze granat odlmkowy stracil w BO3 jakakolwiek uzytecznosc? Po rzuceniu wybucha chyba po 5 sekundach. W tym czasie adwersarz, w ktorego ow granat byl wymierzony jest juz 30 metrow dalej w innym pomieszczeniu... Też to odczułem. Mogły by też być mocniejsze. Cytuj
[InSaNe] 2 498 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zawsze kupowałem CoD dla singla - w szczególności Black Ops miażdży klimatem i kampanią. Ale ostatnie części były dla mnie padaką, zarówno Ghost jak i AW. Szczególnie ten drugi - jałowy, nudny, po prostu gó.wniany. A na dodatek te klimaty futurystyczne, których nie lubię. Jednak Treyarch robi dobre CoD-y. I trochę mnie kusi, by kupić. Jak wygląda kampania? Są jakieś nawiązania do poprzednich części i pojawia się coś o Masonie, Reznovie i spółce? Tak w ogóle to gierka mocno przypomina ostatnią część? Jak patrzę na screeny, to praktycznie nie do odróżnienia od poprzedniej, zje.banej części. Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) To jak to jest w końcu z tym nuketown'em? Przez jakiś czas będzie dostępny tylko w zakładce bonus, a później dadzą go do zwykłych trybów? Pierwszy scenariusz był taki, że dadzą po weekendzie co się jednak nie wydarzyło, a miałem taką chęć pograć Edytowane 10 listopada 2015 przez JaZzXBF Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 To jak to jest w końcu z tym nuketown'em? Przez jakiś czas będzie dostępny tylko w zakładce bonus, a później dadzą go do zwykłych trybów? Pierwszy scenariusz był taki, że dadzą po weekendzie co się jednak nie wydarzyło, a miałem taką chęć pograć A jest w zakładce bonus? Jak nie to jest w normalnych trybach, ale nie każdy ma tą mapę więc gra nie będzie jej oferować w trakcie głosowania grupie w której ktoś nie ma mapy. Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 (edytowane) no wczoraj późnym wieczorem był To jak to jest w końcu z tym nuketown'em? Przez jakiś czas będzie dostępny tylko w zakładce bonus, a później dadzą go do zwykłych trybów? Pierwszy scenariusz był taki, że dadzą po weekendzie co się jednak nie wydarzyło, a miałem taką chęć pograć A jest w zakładce bonus? Jak nie to jest w normalnych trybach, ale nie każdy ma tą mapę więc gra nie będzie jej oferować w trakcie głosowania grupie w której ktoś nie ma mapy. no wczoraj późnym wieczorem była w bonus. na bank w uj ludzi ją ma także o oferowanie się nie martwię właśnie wróciłem z roboty, ogarnę szamkę i idę grać to zobaczę EDIT: pograłem do 1ej w nocy, w bonusie nie było już, w FFA też ani razu nie trafiłem nawet przy głosowaniu Edytowane 11 listopada 2015 przez JaZzXBF Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Tak w skrócie - dobry ten CoD w multi, czy nie dobry? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Mi się średnio podoba, dobrze że kolega mi pożyczył na dzień, ją w multi zostaje z Halo 5 i Gears of War 1 Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Mi się średnio podoba, dobrze że kolega mi pożyczył na dzień, ją w multi zostaje z Halo 5 i Gears of War O tego typu opinię mi chodziło. W takim razie zostaję przy zestawie do multi: Titanfall, Gears of War i Halo 5. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Dla mnie z perspektywy totalnego lamusa multi jest spoko, jest szybkie ale nie do przesady. Wczesniej probowalem bodan AW i nie ogarnialem totalnie co sie dzieje co powodowalo po prostu w(pipi)ienie. Troche nie ogarniam jeszcze wszystkich trybow i ustawien bo jest tego w uj, biorac pod uwage ze ostatni cod w jakiego gralem dluzej to byl chyba cod 2. Jak ktos gra to prosze o podeslanie zaproszenia Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Ja ponawiam zaproszenie do ludzi, którzy bawią się w multi (każdy tryb), zawsze milej pograć w drużynie z obywatelami naszego pięknego kraju. Jakby co zaczynam w czwartek od 20:30, mój nick czarek250885, posiadam headset więc i pogadać można Cytuj
Janush 224 Opublikowano 11 listopada 2015 Autor Opublikowano 11 listopada 2015 (edytowane) A działa wam normalnie multi, jak próbujecie dołączyć do meczu w więcej niż jedną osobę ? Ja 3 razy próbowałem z 3 różnymi osobami po 30 minut z każdym znaleźć mecz i się nie udało ;/ Raz już sie cieszyliśmy, że mapę ładuje, ale zanim się załadowała to wywaliło nas z gry (jakiś błąd). Gdyby nie te problemy to chętnie bym z kimś mógł pograć, ale na chwilę obecną jest lipa ;/ @Kris Dla mnie multi jest bardzo spoko, na pewno lepsze od AW i Ghosts. Zależy kto co lubi, mi ten rodzaj multiplayera odpowiada i myślę, że nie ma go co do Halo 5 porównywać, bo to 2 kompletnie inne światy Edytowane 11 listopada 2015 przez Janush Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No ten problem jest powszechny. Ogólnie łatwiej znajduje mecze z ekipą w trybie Hardcore. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ja nie mam żadnych problemów z dołączaniem, ani jak gram sam, ani z ekipą. Wszystko śmiga elegancko. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 12 listopada 2015 Autor Opublikowano 12 listopada 2015 Na jakiej platformie grasz ? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Nareszcie dodali Hardcore Domination! Szkoda tylko, że grając z kims, są oczywiście lagi... Niech w końcu zrobią coś z serwerami albo z grą, wydając jakiegoś pacza ;x Cytuj
Janush 224 Opublikowano 13 listopada 2015 Autor Opublikowano 13 listopada 2015 Mi wczoraj na ps4 z kumplem wyszukało mecz w 10 sekund i wszystko śmigało bez najmniejszych problemów. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Ja zauważyłem jedynie że jeżeli podczas gry jeden z graczy nie ma "pingu na zielono" to gra zaczyna trochę lagować, zdarzyło mi się to dosłownie kilka razy więc w zasadzie przyczyną może być wszystko, ale gra się świetnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi