Skocz do zawartości

Call Of Duty: Black Ops 3

Janush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To dobry i uniwersalny zestaw do TDM, do domination i Kill Confirmed warto jednak mieć wyrzutnie, bo o scorestreaki dużo łatwiej, chociaż ostatecznie to i tak zależy od stylu gry, jedni lubią dużo perków, inni trzymają ich mało, a ładują w dodatki do broni.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Co dobrego dostaliscie w supply drops ? Ja zbieram cryptokeys mam w tym momencie 76. Najlepiej grac w tryb safeguard, 3,5 cryptokeys wpada co meczyk i sporo killi mozna wyrwac co mecz mam 50-70. Zalezy od dlugosci ale staram sie grac agresywnie

Opublikowano

Z takich dobrych rzeczy to jakieś fajne gesty dla postaci, ewentualnie elitarne skórki do broni. Reszta to jakaś kupa w rodzaju nalepek i innych badziewi. Swoją drogą lepiej brać te skrzynki za 10 kluczy, bo z tego co ja zauważyłem, to częściej trafiają się rzeczy rzadkie lub elitarne, niż w przypadku paczki za 30.

Opublikowano

Podwójne punkty doświadczenia w ten weekend !

Dla mnie to już żadna rewelacja. Zatrzymałem się na 55lvl i nie mam zamiaru bawić się w prestiż. Zbyt długo odblokowywałem w broniach kamo.
Opublikowano

Cześć, szukam osoby/ekipy głównie do zombie, ale także do multi, na PS4. Najlepiej 18+. PSN: lesstat90. Zainteresowanych zapraszam do wysyłania zaproszeń. Pozdrawiam :)

Opublikowano

vesper + pow magazynek + chwyt + szybkie wyciagniecie

przetaktowanie padlina tlumik ergo i czujnosc

bumper jumper tactical 4 sens

55 lvl po odblokowaniu masz jeden unlock na stale

• Plusik 1
Opublikowano

z dzisiejszej sesji pod wplywem substancji ktore powinny oslabic moj refleks xD

https://youtu.be/1ZKHBOdRxuI

ADHD

edit, pobawilem sie troche nowymi opcjami w SF i jest calkiem spoko

Ale młócisz brachu.

Ja niestety należę do tej drugiej, fragowanej strony :/ zostaje pocieszenie, że w dwójce szło mi lepiej .