JaZzXBF 2 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Widziałem dziś kolesia na 57 lvl. Numer był pomarańczowy. O co chodzi? ;-) Prestige Master Panowie, strasznie powolnie rzuca się toporkami w multi (do tego postać drze przy tym mordę, zwracając uwagę wroga ) Czy jest jakiś perk, czy coś żeby szybciej postać rzucała? ...bo nigdzie nie widziałem Edytowane 15 grudnia 2015 przez JaZzXBF Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) Widziałem dziś kolesia na 57 lvl. Numer był pomarańczowy. O co chodzi? ;-) Prestige Master A co to? ;-) Na prestiżu trzeba jeszcze raz odblokowywać żetonami bronie czy wystarczy osiągnięcie poziomu? Edytowane 16 grudnia 2015 przez Ptasiek Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Trzeba za każdym razem żetonami odblokowywać, chyba że odblokujesz na stałe, przy włączeniu prestiżu masz za każdym razem możliwość odblokować jedną rzecz. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Wbiłem 55 lvl. M8A7 fajne. Tylko dlaczego nie mogę wbić prestiżu? Opcja do odblokowania na poziomie 55... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) UP Przewin do 6:40 i masz wyjasnione jak odblokowac prestiż... EDIT: Aha... zeby moglo byc mozliwe wbicie prestizu to nie tylko musisz zdobyc 55 lvl, ale kreska doswiadczenia musi byc wypelniona maksymalnie w prawo, czyli tak na prawde de facto 56 lvl... Edytowane 16 grudnia 2015 przez Czezare Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Nie mam wbitego 56. Jutro wbije. Dzięki. Pobawiłem się chwilę urządzeniem do hakowania. Przejęcie UAV trwa wieki. Jest jakieś praktyczne zastosowanie dla niego? Bo z tych kilku moich prób wynika że to syf straszny. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Na serchu można fajnie miny przerabiać. :-) Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Wbiłem prestiż. Nie podoba mi się tylko że nagle premie pomeczowe zmniejszyły się kilkukrotnie. Po wygranej dominacji ~300-400 zamiast 2000. Czego to wina? Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Mi tam się nic nie zmniejszyło po wbiciu prestiżu Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Czy tylko ja mam wrażenie, że respy po patchu są zyebaune jeszcze bardziej niż były? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 nie wiem ale jak sie ginie 5 razy po respie Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 (edytowane) Mówisz o złych respach ? "Handluj z tym" : http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/13321213 Edytowane 18 grudnia 2015 przez BuRRRza Cytuj
dApo 313 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 czapki z glow :F szkoda ze zapomnialem zapisac swoich killspawnow Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Jak tam multi wyglada? Jest cos do coopa oprocz kampanii? Cos w stylu hordy? Bo strzelanie sie z dzieciakami to mnie srednio jara. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Jak tam multi wyglada? Jest cos do coopa oprocz kampanii? Cos w stylu hordy? Bo strzelanie sie z dzieciakami to mnie srednio jara. Strzelanie z dzieciakami XD Gada dorosly chlop ktory gra w gierki dla malych dzieci, no ale ok. Juz Tobie mowie, Jest super tryb/story Zombies, Multiplayer, Free Run cos w stylu Mirror's Edge, CO-OP kampania. Grajac w multi zostajesz nagradzany co kazdy wygrany lub przegrany mecz ''Cryptokey's'' dzieki czemu mozesz wydawac to w Black Market - kupujac skrzynki w ktorych mozesz wylosowac fajne skiny do broni, emblematy i gesty. W tym momencie najlepszy FPS na rynku. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Dobra, tak na szybko, jakie są najlepsze bronie z każdej kategorii i dodatki do nich Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Gra jest na tyle dobrze zbalansowana, że praktycznie każdą bronia można coś ładnie ugrać. I nie czujesz jak jakiejś przewagi ze strony pozostalych. Jeden powie, że HVK jest najlepszy. Drugi, że ICR. Napewno z karabinów szturmowych warto sprawdzić też M8A7. Tylko, że to high level. Z dodatków na wszystkich assault rife na pewno robi grip, long barrel i stock. Taki optymalny setup. High Caliber zamiast Long Barrel na broniach z burstem. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Dobra, tak na szybko, jakie są najlepsze bronie z każdej kategorii i dodatki do nich Gra jest na tyle dobrze zbalansowana, że praktycznie każdą bronia można coś ładnie ugrać. I nie czujesz jak jakiejś przewagi ze strony pozostalych. Jeden powie, że HVK jest najlepszy. Drugi, że ICR. Napewno z karabinów szturmowych warto sprawdzić też M8A7. Tylko, że to high level. Z dodatków na wszystkich assault rife na pewno robi grip, long barrel i stock. Taki optymalny setup. High Caliber zamiast Long Barrel na broniach z burstem vesper grip quick draw extended mag m8 quick draw rapid fire elo Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Do Assault Rifles uzywam praktycznie tego zestawienia M8A7- Quickdraw, Stock, Grip i do tego ELO Sight. Do innych broni z tej kategorii identycznie, jedynie do Sheiva uzywam High Caliber dzieki czemu jeden strzal w glowe eliminuje typa akurat Sheiva. Do SMG: Grip, Quickdraw i extended mag Perki: W tej czesci kroki slychac strasznie glosno, wiec jak ktos ma dobry headset to ma duza przewage dlatego uzywam Awareness. Slysze praktycznie wszystko no chyba ze ktos uzywa Dead Silence Flat jacket jest obowiazkowy, bo tutaj granaty zadaja olbrzymie obrazenia cos w stylu MW1. Blast Suppressor i Fast Hands lub Scavenger. Edytowane 31 grudnia 2015 przez Mroku333 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 m8 nie potrzebuje tyle stabilnosci Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Jednak takim zestawem z M8 gra mi sie swietnie, 50-70+ killi na Safeguard, zalezy jeszcze ile mecz bedzie trwal Staram sie grac jak najbardziej agresywnie, dlatego quickdraw i stock to must have. Nie lubie zbytnio biegac z SMG, lepiej sie czuje z AR Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Ja się tylko zastanawiam, czy w tej grze serio jest jedna mapa? Rzygam już tym Combine. Jest spoko, ale ile można. Jak się tylko pojawi w rotacji to przegłosowana... Edytowane 31 grudnia 2015 przez Stinkmeaner Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Ja się tylko zastanawiam, czy w tej grze serio jest jedna mapa? Rzygam już tym Combine. Jest spoko, ale ile można. Jak się tylko pojawi w rotacji to przegłosowana...Odpowiedziałem na Twoje pytanie kilka stron wcześniej. Dlaczego Combine? Bo to doprawdy jedna z bardzo nielicznych dobrych map w rej odsłonie. Dziwi mnie to tym bardziej, że dotąd Treyarch uważałem za firmę posiadającą najlepszych speców od map ze wszystkich studiów, które się CoD-em zajmują. Tymczasem na BO3 srodze się zawiodłem... Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Zobaczysz co to bedzie jak dodadza Nuketown do normalnej playlisty. Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) W cdp.pl jest wysprzedaż black opsa 3 cena na pc 99.99zł na konsole 199.99zł. Zastanawiam się czy nie kupić ale wersje na pc bo na konsole podziękuje ponieważ dużo pojawiło się pseudo konsolowców z klawiaturą i myszą. Nic tylko cioty które umilają rozgrywkę innym dlatego wole na PC grać. Warto to kupić? Tu macie filmik grając na konsoli życzę wam powodzenia w nowym roku. I weź sobie kup FPS ba konsole. Edytowane 1 stycznia 2016 przez prezes079 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi