McDrive 3 089 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Na tą mapę czekam najbardziej. Też pewnie trzy korytarze połączone ze sobą, ale sam design i klimat podobają mi się bardziej niż większości map z podstawki. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Mi sie nie podoba Splash, poniewaz wyglada na zbyt chaotyczna, Rise, Gauntlet i Skyjacked na plus. Gram i gram zeby wbic Nucleara, na FFA jest to strasznie ciezkie, na 15-20 killstreaku padam, ludzie zaczynaja polowac na mnie, lub jakies randomowe z pupy akcje. K/D 1,90 do 2,00 dobije za jakis czas pewnie. Na innych trybach tak samo ciezko wbic, bo to wszystko random jest, strzelam pierwszy a jakis niski lvl mnie zniszczyl. Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Na gameplayu widać, że na splash jest dużo korytarzy z ostrymi zakrętami. Mocno mi to przypomina mapę exodus, zaś w rise widzę trochę miejsc na kampe, ale muszę sam zagrać żeby się przekonać. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Panowie przed patchem 1.04 ograłem 2 misje w kampani, po jego zainstalowaniu zresetowało mi kampanie. Czy ktos miał podobny problem ?? Czy da się to odwrócić czy może kampani nie grac jeśli jest aktualizacja i nie jest zainstalowana jeszcze ?? Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Lista zmian po patchu, jakby kogoś interesowało. https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Latest-Updates-for-Call-of-Duty-Black-Ops-III-on-PlayStation-4 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ten patch będzie też na innych platformach? Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ten patch będzie też na innych platformach? Tak, w późniejszym terminie. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 W ciągu 1-2 tygodni powinien być na pozostałych platformach. Swoją drogą, pozmieniali oświetlenie na mapach z podstawki? Grałem dzisiaj na Hunted i nie mogłem się ogarnąć, bo wszystko wyglądało inaczej. Jakby słońce padało z innej strony/inna pora dnia. Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Jak narazie grałem na skyjacked i rise. Pierwsza to prawie dokładna kopia tego co było w bo2. Rise dosyć duża. Standardowe 3 ścieżki, jedna do walki na większym dystansie, pozostałe na średnio - krótki. Ogólnie bardzo fajnie się na niej gra. Dużo możliwości zajścia przeciwnika od tyłu lub boku. Kolejny plus, że na daną mapę można wybrać tylko dwa razy pod rząd. Wreszcie skończy się nieustanne losowanie combine. I pewne pytanie. Czy jest jakaś playlista w której losuje tylko mapy z dlc czy wszystko jest wrzucone do jednego worka? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Jak narazie grałem na skyjacked i rise. Pierwsza to prawie dokładna kopia tego co było w bo2. Rise dosyć duża. Standardowe 3 ścieżki, jedna do walki na większym dystansie, pozostałe na średnio - krótki. Ogólnie bardzo fajnie się na niej gra. Dużo możliwości zajścia przeciwnika od tyłu lub boku. Kolejny plus, że na daną mapę można wybrać tylko dwa razy pod rząd. Wreszcie skończy się nieustanne losowanie combine. I pewne pytanie. Czy jest jakaś playlista w której losuje tylko mapy z dlc czy wszystko jest wrzucone do jednego worka? Jak nie masz DLC w oddzielnej playliscie to raczej nie. Może coś przeoczyłeś ? W poprzednich CoD zawsze była oddzielna rubryka na nowe DLC i tam też się grało. DLC na inne platformy z miesięcznym opóźnieniem czy coś się zmieniło ? Było już jakieś info co do tego ? Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 (edytowane) DLC na innych platformach, zawsze miesiac po premierze na PS4. Osobna playlista (czasowo ograniczona) dla nowych map prawdopodobnie będzie wkrótce. Tak przynajmniej wynika z tweetow Vonderhaara. Edytowane 2 lutego 2016 przez Stinkmeaner Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Fajnie sie gra na tych nowych mapkach, jedynie splash mi nie podeszlo, mapa jest za duza i sporo glitchy. Zombies jak zawsze rewelka. Oby nastepne CoDy nadal byly exclusive DLC na PS4. Tam jest najwieksze skupisko graczy i to sie nie zmieni. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Wazne info co do DLC, pogralem juz sporo godzin na tych mapkach i wspolczuje dla osob ktore postanowily zakupic DLC, po pierwsze.. Sciagniete DLC nie da rady usunac/wylaczyc, dlaczego niby mialbym to zrobic ? A no dlatego ze dolacza mnie teraz jedynie do osob ktore posiadaja DLC a za tym idzie mnostwo try hardow, ludzi z max prestigami, masakra - Praktycznie zero casuali. Mapy sa takie sobie, powiedzialbym ze za duze, jedynie Skyjacked daje rade a reszta OK. Zombies super, ale gdzies to juz widzialem. Zadnych nowych innowacji i sporo bugow. Na Splash mnostwo ludzi glit(pipi)e, ogolnie CALY MATCHMAKING jest s(pipi)y. Tak jak pisalem, dobrze ze nie bralem Season Passa jak w poprzednim roku z AW. Zawiodlem sie jak nic. Bronie tez caly czas dostaja nerfa i perk Ghost nie dziala tak jak powinien. Exodus wreszcie jest widoczny w map rotation co jest na plus. K/D z 1.90 na 1.88 zlecialo Hit detection tez z(pipi)ane, smieszy fakt ludzi ktorzy powbijali Nucleary z 1,2 kd XDD Polaczenie z NASA maja pewnie Edytowane 5 lutego 2016 przez Mroku333 Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Dla mnie najgorsza jest tylko mapa Gauntlet. Jakieś takie nieciekawe te korytarze. Cała reszta miód i lepsza niż w podstawce. Fakt, że na splash jest kilka błędów pozwalających wyjść poza mapę, ale jak pozna się ich lokalizację to wiadomo, które miejsce omijać lub gdzie stać żeby niszczyć durni próbujacych się tam dostać. Wielkość map też uważam na plus, jak gram na HC to nie muszę się martwić o trafienie kogoś z drużyny. Do tego łatwiejsza możliwość zajścia od boku/tyłu oraz ucieczki przed przeciwnikiem. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ale zmiany w matchmakingu czuc mocno, jak wczesniej co dominacje mialem od 50+ to teraz nie ma mowy o takim wyniku. 1 Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Mroku potrenujesz i będzie git Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ale zmiany w matchmakingu czuc mocno, jak wczesniej co dominacje mialem od 50+ to teraz nie ma mowy o takim wyniku.Wszystko możliwe. Ja jak na razie nie zauważyłem różnicy w tym kogo losuje, bo w dominacji na HC gdzie gram jest z tym różnie. Mam dopiero drugi prestiż i w zespołach mam mieszaninę ludzi. Od tych z pierwszym lvl do mistrzów z pomarańczowym. Zanim zacząłem się bawić w prestiże to miałem podobnie. Jednak będę obserwował to o czym mowisz. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 No. Ludzi z DLC łączy z ludźmi, którzy też je mają. To samo bylo z nuketown. A że tryhardy maja albo wykupionego season passa, albo kupili dodatek. To na podstawce, teraz jest leciutko. Też odczulem. Ludzie placza na Twitterze, że Treyarch wprowadzilo SBM. Ale to nie to. Szkoda, że nie ma opcji disable DLC jak MW2 np. 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 No. Ludzi z DLC łączy z ludźmi, którzy też je mają. To samo bylo z nuketown. A że tryhardy maja albo wykupionego season passa, albo kupili dodatek. To na podstawce, teraz jest leciutko. Też odczulem. Ludzie placza na Twitterze, że Treyarch wprowadzilo SBM. Ale to nie to. Szkoda, że nie ma opcji disable DLC jak MW2 np. Wreszcie ktos mnie zrozumial w tej kwestii. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jest jakaś strona ze statystykami broni w multi? Takimi jak podaje Driftor w swoich filmach. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Jednak sie udalo, wbilem nucleara na Dominacji, malo zawalu nie dostalem przy koncowce, zakonczylem z wynikiem 56-1 na Skyjacked. 30 killi bez zgonu to naprawde spore wyzwanie bo duzo akcji z dopy sie dzieje. Mam najbardziej OP class setup w grze, bron kosi jak nic z bliska i z daleka Edytowane 6 lutego 2016 przez Mroku333 2 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Pozniej gameplay wrzuce z tym nuclearem Edytowane 6 lutego 2016 przez Mroku333 2 Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Dzięki, sprawdze przy okazji! Edytowane 6 lutego 2016 przez easye Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) GG mroku, wreszcie I to na dlc hehe. Core czy hardcore ? Edytowane 6 lutego 2016 przez BuRRRza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi